Kayseri'de adres sormak bakın kaç TL?

Doğası, temiz havası, pırıl pırıl göleti, sosyal tesisleri ve piknik alanlarıyla Kayseri'nin en gözde mesire alanı haline gelen ve her gün binlerce vatandaşı ağırlayan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, bölgede trafik yoğunluğunu da artırdı. Birçok vatandaş yeni açılan mesire alanının adresini sorarken, mahalleli ise 'adres sormak 10 TL' pankartı açarak şakayla karışık gönderme yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de adres sormak bakın kaç TL?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Doğası, temiz havası, pırıl pırıl göleti, sosyal tesisleri ve piknik alanlarıyla Kayseri’nin en gözde mesire alanı haline gelen ve her gün binlerce vatandaşı ağırlayan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, bölgede trafik yoğunluğunu da artırdı.Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar adeta o bçlgeye akın etti. 

Birçok vatandaş yeni açılan mesire alanının adresini sorarken,karşılaştıkları manzara ise hem güldürdü hem düşündürdü. Mahalleli ’adres sormak 10 TL’ pankartı açarak şakayla karışık gönderme yaptı.

Alana ulaşmak isteyen vatandaşların Zincidere Mahallesinde sık sık adres sorması, mahalle sakinlerine de bıkkınlık verdi. Adres tarif etmekten adeta yorgun düşen Zincidereliler, çareyi adres tarifinden ücret almakta buldu. Sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a seslenerek ’yevmiyemizi yolla başkan’ dedi.

Kayseri'de adres sormak bakın kaç TL?
Kayseri'de adres sormak bakın kaç TL?