Kayseri Bakan Yardımcısı 'Gebereceksin' tweetini sildi!

Kayserili Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İsrail Başbakanı Binyami Netanyahu'ya yönelik paylaştığı mesajı sildi. Yılmaz, Netanyahu'nun, paylaşımını alıntılayarak, 'Gebereceksin' ifadelerini kullanmıştı.

Kayseri Bakan Yardımcısı 'Gebereceksin' tweetini sildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda sürüyor. Çatışmalarda 5’inci güne girildi. İsrail tarafında hayatını kaybedenlerin sayısı bin 200'ü aşarken, hayatını kaybeden Filistinli sayısı da bini aştığı ifade ediliyor. Çatışmalar sürerken ölen Filistinlilerin 260'ını çocuklar, 200'ünü ise kadınlar oluşturduğu ifade ediliyor. 
Diğer yandan İsrail’e art arda tepkiler sürerken, dikkat çeken bir tepki de Kayserili Bakan Yardımcısından gelmişti. 
Aslen Develili olan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, kendisine ait sosyal medya hesabından İsrail Başbakanı Binyami Netanyahu'nun, Filistin'e saldırı videosunu alıntılayarak, "Bir gün seni de vuracaklar, gebereceksin"  mesajı paylaşmıştı. Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz'ın bu paylaşımını bir süre sonra x hesabından kaldırdığı görüldü. 

Kayseri Bakan Yardımcısı 'Gebereceksin' tweetini sildi!

İŞTE BAKAN YARDIMCISININ ÖNCE PAYLAŞTIĞI, SONRA KALDIRDIĞI O TWEET

Kayseri Bakan Yardımcısı 'Gebereceksin' tweetini sildi!

NAZİF YILMAZ KİMDİR? 
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı
1971 yılında Kayseri-Develi ilçesinde doğdu.
1988 yılında Develi İmam Hatip Lisesinden, 1993 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında hafızlık yaparak Arapça ve Temel İslam Bilimlerinde ilave eğitimler aldı.
1998 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini, 2021 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Din Eğitimi Ana Bilim Dalında doktora eğitimini tamamladı.
1993-1995 yılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Bulgaristan-Şumnu İmam Hatip Okuluna (Nüvvab Mektebi) öğretmen ve pansiyon yöneticisi olarak görevlendirildi.
1995-2010 yılları arasında İstanbul'da farklı okullarda öğretmenlik yaptı.
1998-1999 yılları arasında Sivas'ta asker öğretmen olarak görev yaptı.
2009 yılında Millî Eğitim Bakanlığı kitap yazım komisyonunda bulundu.
2009-2010 öğretim yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde misafir okutman olarak Arapça dersleri verdi.
2010-2012 yılları arasında İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğünde koordinatör öğretmen olarak görev yaptı.
2012-2014 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünde Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı olarak görev yaptı. Aynı zamanda Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığına bir süre vekâlet etti.
2014 - 2022 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü vazifesini yürüttü. Din öğretimi ve imam hatip okullarıyla ilgili farklı program ve projelerin başlatılmasına öncülük etti.
7 Ocak 2022'te atandığı Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevi 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında 21 Haziran 2023 tarihinde tekrar yenilenen Yılmaz'ın; eğitim ve din eğitimi alanında sivil toplum çalışmaları, komisyon üyelikleri, eğitim koordinatörlükleri, seminer ve konferanslarının yanı sıra yayımlanmış çeşitli kitap, makale ve yazıları bulunmaktadır.
İyi derecede Arapça bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.