Karatepe'den CHP Kayseri il başkanlığına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı bugün Prof Dr Yalçın Karatepe'yi ağırladı. Karatepe, il binasında parti yöneticileri ile bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Karatepe'den CHP Kayseri il başkanlığına ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda  Hazine ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, partisinin Kayseri il başkanlığını ziyaret etti. Karatepe, ziyarette Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin il yöneticileri ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. 

Karatepe'den CHP Kayseri il başkanlığına ziyaret

Ziyarete yönelik olarak açıklama yapan CHP Milletvekili Aşkın Genç, 'Genel Başkan Yardımcımız Sn.Prof.Dr.Yalçın Karatepe’yi bugün il başkanlığımızda misafir ettik. Seçim süreci ile ilgili olarak görüş ve önerilerini aldık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz kendilerine' dedi. 

Yalçın Karatepe kimdir?

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi(Mülkiye) İktisat Bölümünde, Yüksek Lisans ve doktora eğitimini ise burslu olarak bulunduğu New Orleans Üniversitesinde tamamladı. Halen öğretim üyesi olarak çalıştığı Mülkiye’de 2012-2015 yılları arasında Fakülte dekanı olarak görev yapmıştır. Akademik yayınlarının yanı sıra yurtiçinde ve yurtdışında yayımlanan çok sayıda gazete ve dergide Türkiye siyaseti ve ekonomisi hakkında yazıları yayınlanıyor. Düzenli olarak köşe yazıları yazmaya devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği, Finans Derneği gibi sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve başkanlık gibi görevlerde bulundu.  Partimizin 38. Olağan Kurultay’ında Parti Meclisi Üyeliğine seçildi. Daha sonra yapılan görevlendirme ile de MYK üyesi oldu. CHP’nin Gölge Kabinesinde, Hazine Ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki kız çocuk babasıdır.