Kara kış kapıda

Kara kış kapıda
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren 8 derece birden düşecek. Kar ve yağmura teslim olması beklenen Kayseri'de don uyarıları da verildi. 

Kurak bir kış geçiren Kayseri bu hafta itibari ile yağışa teslim olacak.  Yeni hafta ile birlikte Kayseri'de sıcaklıklar düşecek. Kayseri'yi etkisine alacak soğuk hava vatandaşları üşütecek.  Kayseri'de bu akşam saatleri içerisinde kar yağışı gelmesi de bekleniyor.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri için son hava tahminlerini açıkladı. Kayseri'de gündüz sıcaklıklarının 0’ın altına düşmesi beklenirken, aynı zamanda hafta sonuna kadar kar yağışı olması tahmin ediliyor. Bugün itibari ile Kayseri'de şok bir düşüş yaşanacak ve sıcaklıklar 8 derece birden düşecek. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre bugün Kayseri'de kar yağışlı olması bekleniyor.

YETKİLİLER DONA KARŞI UYARDI

Hava sıcaklıklarının sert düşüşü ile birlikte özellikle gece saatlerinde yollarda buzlanma ve don olaylarının olabileceğini bildiren Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yetkililer, sürücülerin yollardaki buzlanmalara karşı araçlarına kış lastiklerini takmadan yollara çıkmamaları gerektiğini belirtti.  Diğer taraftan geceleri eksi derecelerde sert soğukları görecek olan Kayseri'de en düşük sıcaklık Cuma gecesi eksi 9 derece ile yaşanacak.