'Kansız' davası!

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi eski Ankara Milletvekili Aydın Ünal'a suç duyurusunda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Kansız' davası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi eski Ankara Milletvekili Aydın Ünal'a suç duyurusunda bulundu. Ünal, bir televizyon kanalının canlı yayınında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik söylemleri ile gündeme oturmuş. Özdağ ise Ünal'a yönelik açıklamasında, 'Hiç şüphesi olmasın. Kendisini mahkemeye vereceğim' demişti.

Ünal canlı yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Ümit Özdağ denilen o kansız. İsterse dava açsın gider o mahkemede de sonuna kadar kendimi savunurum. Ümit Özdağ bir vatan hainidir. Vatana ihanetten mutlaka yargılanması gerekiyor. Bütün yaptıklarıyla Türkiye’ye zarar veriyor. Türkiye’yi ayrıştırmaktadır. Bunlar zaten kafası çalışmayan, ahmak, çok yüzeysel düşünen bir kitle. Ayak takımı dediğimiz kitle. Analiz yetenekleri, düşünme yetenekleri yok. Yumruk attı diye bir barbarı, magandayı günlerdir savunuyorlar."

'Kansız' davası!

Özdağ ise "Aydın Ünal bana, bütün Zafer Partililere, Zafer Partisi’nin endişesini taşıyan yurttaşlarımıza ağır hakaretler etmiş. Hiç şüphesi olmasın. Kendisini mahkemeye vereceğim. Sadece kendi adıma açmayacağım bu davayı. Bütün Zafer Partililer adına açacağım. Zafer Partisi’ne oy veren ve vermeyi düşünen bütün yurttaşlarımız adına açacağım." demişti.

Zafer Partisi Kayseri Sorumlu Genel Merkez Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Avukat İsmail Tanrıöven, Aydın Ünal hakkında parti olarak suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Tanrıöven X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Akp borazanı Aydın Ünal denilen canlı hakkında Kayseri’de topluca suç duyurusunda bulunduk, şikayet dilekçelerimizi verdik, şikayet dilekçeleri verilmeye devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

İşte o dilekçe

'Kansız' davası!