Kaçak inşaat gözden mi kaçtı?

Kayseri kamuoyunun gündemine çarpıcı iddiaları taşımasıyla dikkat çeken Metin Demircan, bu kez de Melikgazi ilçesi sınırları içinde kaçak inşaat konusunu gündeme taşıyarak, 'Yoksa seçim yoğunluğu sebebiyle gözden mi kaçırıyor?' diye sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kaçak inşaat gözden mi kaçtı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özellikle Kayseri Şeker Fabrikası’yla ilgili gündeme taşıdığı iddialarla Kayseri kamuoyunun dikkatini çeken Metin Demircan, bu kez de Kayseri’de kaçak yapı konusuyla ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

Kaçak inşaat gözden mi kaçtı?

Melikgazi İlçesi sınırlarında Köşk Mahallesi’nde 8058 ada 4 parseldeki inşaatın kaçak olduğunu ifade eden Demircan, seçim yoğunluğu nedeniyle mi yoksa başka nedenlerle mi gözden kaçtığını sorularını soran Demircan, sosyal medyadan, ‘Kamuoyunda arsa patronu olarak bilinen Ekrem Sarar’ın arsa sahibi olduğu Kayseri ili Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi 8058 ada 4 parselde kaçak inşaat statüsünde olan bir inşaatın yapımını belediye neden görmezden geliyor? Arsa sahibinin nüfuzundan dolayı mı görmezden gelmekte, yoksa seçim yoğunluğu sebebiyle gözden mi kaçırıyor? Melikgazi Belediyesi umarız ki bölgesinde yapılan İnşaatların kontrollerine bu kadar müsamaha göstermiyordur.’ paylaşımını yaptı. 

Kaçak inşaat gözden mi kaçtı?