Sarıoğlan'daki çirkin olayı kınadı, 'Bu tür olaylara müsaade etmeyeceğiz'

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Sarıoğlan ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sarıoğlan'daki çirkin olayı kınadı, 'Bu tür olaylara müsaade etmeyeceğiz'

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Sarıoğlan ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Demirezen, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Kayseri'de hoş olmayan durumlarla karşılaştıklarını belirtti. Sarıoğlan ilçesinde Belediye Meclisi Üyesi Selçuk Güntay'ın kardeşinin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Özcan tarafından darp edildiğini dile getirdi. 

MHP İl Başkanı Demirezen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası huzur şehri Kayserimizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak hoş olmayan durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Sarıoğlan ilçemizde Belediye Meclisi Üyemiz Selçuk Güntay'ın kardeşi Palas mahallemizde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Özcan tarafından önü çevirilerek darp edilmiştir. Bu çirkin olayı şiddetle kınıyor, olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz. Bu ve bu tür olaylarla seçime gölge düşürmeye çalışan, Sarıoğlan ilçemizin huzur ve güvenine kast eden kim varsa Milliyetçi Hareket Partisi olarak kurumsal kazanımların arkasında olacağımızı ve bu tür olaylara müsaade etmeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Kamuoyuna saygılarımla"

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı mevcut Başkan Bekir Ayyıldırım ile CHP Belediye Başkan Adayı Murat Özcan yarışmış seçimi mevcut Başkan Bekir Ayyıldırım yüzde 36.48 oy oranıyla kazanırken rakibi Murat Özcan yüzde 32.72 oy almıştı.