Jübile göndermesi mi: Makam, koltuk derdinde değiliz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yaptığı bazı açıklamalar 'Jübile tartışmalarına gönderme mi? ' sorusunu akıllara getirdi.

Jübile göndermesi mi: Makam, koltuk derdinde değiliz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin il kongrelerinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. 
‘MAKAM KOLTUK DERDİNDE DEĞİLİZ... ALLAH SONUNA KADAR DEVAM ETTİRSİN’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle bahsetti. “Bizler başkaları gibi makam, koltuk derdinde değiliz” diyen  Özhaseki, “Allah onunla birlikte olmayı, beraber yol yürümeyi hepimize nasip etsin. Sonuna kadar da devam ettirsin inşallah"  dedi.
Özhaseki, "Liderimiz de sıradan bir lider değil. Ömrünü bir dava uğrunda, inandığı yolda tırnaklarıyla kazıyarak bugünlere kadar gelmiş olan bir lidere sahibiz. Allah onunla birlikte olmayı, beraber yol yürümeyi hepimize nasip etsin. Sonuna kadar da devam ettirsin inşallah"  şeklinde konuştu.
“ALLAH BU DERDİ ELİMİZDEN ALMASIN”
Özhaseki, "Başkaları gibi küçük ilçelerde bile sandalyeler havada uçuşmuyor. Çünkü onlar makam derdindeler, dünyalık derdindeler. Bizim millet, vatan, ezan, bayrak diye bir derdimiz var. Allah bu derdi elimizden almasın. Gelmiş geçmiş tüm iktidarlardan daha başarılıyız. Sağlıkta, ulaşımda, enerjide, savunma sanayisinde ve aklınıza gelen her alanda Allah'a hamdolsun başarılıyız" dedi.