İYİ PARTİLİLER'DEN ANKARA ÇIKARMASI

İYİ PARTİLİLER'DEN ANKARA ÇIKARMASI
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı. Partinin grup toplantısına katılan teşkilat mensupları, Genel Başkan Meral Akşener ile de görüştü.

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatı mensupları dün Ankara’ya giderek, partilerinin Lideri Meral Akşener’in grup toplantısına katıldı. Partililer aynı zamanda Akşener’in yanı sıra Partinin Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ile de istişare toplantıları gerçekleştirildi.

150 kişilik heyetle Ankara’ya gittiklerini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, “Kayseri heyeti olarak Genel Başkanımızla değerlendirme toplantısı yaptık.  Çok verimli geçtiğini düşündüğüm toplantıların teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gösterdiği ilgi ve sıcaklıktan dolayı teşkilatlarım adına Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bozkurt, Genel Merkez ziyaretine İlçe Başkanlarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerinin de katıldığını söyledi.

“KAYSERİ’NİN İYİ VE CESUR İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da konuyla ilgili olarak, “İYİ Parti Kayseri Teşkilatımız Meclis’te ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdılar. Teşkilatımız, Meclis Üyelerimiz ve Gençlik Kollarımız; Partimizin Grup Toplantısına katılarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener‘i ziyaret ettiler. Kayseri’nin İYİ ve Cesur insanlarına teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi