İYİ Parti'den Metiner'e Pensilvanya tepkisi: 'Höst lafını bil de konuş' diyecek memleket evladı yok mu?

 İYİ Parti'den Metiner'e Pensilvanya tepkisi:  'Höst lafını bil de konuş' diyecek memleket evladı yok mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in, “Kayseri, Türkiye’nin Pensilvanyasıdır” açıklamasına İYİ Parti cephesinden tepki geldi. İYİ Parti'li Dr. Hasan Sami Özvarinli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Metiner’e tepki gösterdi.

 

Varinli, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: “Ağır yazacağım çünkü... Patavatsızın biri çıkıp memleketimiz Kayseri'yi, Amerika'nın bir şehrine bizim için terör yuvası olan bir şehrine benzetiyor kimseden ses yok! İki eşşeği güdemeyen biri, yalakalık yoluyla vekil olursa ancak böylesi bir çam devirirdi zaten!

Peki AKP'li olan bu patavatsız böyle konuştu da bizim başlar, STK'lar nerede? Bu lafı sineye mi çektiler? Sözüm ona bu Pensilvanya'nın belediye başkanı yok mu, siyasi mücadelede aynı ya da farklı saflarda gayret gösteren il başkanları yok mu? Öldünüz mü arkadaş yoksa benzetmeyi kabullendiniz mi? 'Höst lan lafını bil de konuş' diyen bir memleket evladı yok mu? Bu ne demek arkadaş diye soran bir gazetecimiz... Yokmuş ne yazık ki! Birileri için koltuk sevdası ve siyasi beklentiler memleketten ve şereften ötesini ifade ediyor! Kayseri sevdası için büyük laf söyleyenler bir anda yok oluyor! Anlıyorsun ki hepsi ucuz kahraman rant yoksa sevda yok diyenlerden!”