İyi Parti'den dikkat çeken'Ağrılı' hamlesi…

Yerel seçimler için süre azalırken partilerin çalışmaları da hız kazanıyor. İyi Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle partiye üye olan bir grup Ağrılı'ya parti rozetleri takıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İyi Parti'den dikkat çeken'Ağrılı' hamlesi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken, partilerinde yerel seçimlerde başarı kazanması için çalışmaları artarak devam ediyor. İyi Parti Kayseri İl Başkanlığı da partiye üye olan Kayseri’de yaşayan bir grup Ağrılı’ya parti rozetlerini taktı.

İyi Parti'den dikkat çeken'Ağrılı' hamlesi…

İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İyi Parti İl Başkanı Tansu Şener, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurdaer Şahin katıldı. İyi Parti Kayseri Milletvekili Ataş, Ağrılıları temsilen Mehmet Sadi Aras’a parti rozetini takarken o anları, “İl başkanlığımızda yeni üyelerimizin rozetlerini taktık. Hayırlı uğurlu olsun. İYİ Partimiz Kayseri’de her geçen gün büyüyor; güçlenerek yoluna devam ediyor. Programda büyük emekleri olan Sayın Mehmet Şadi Aras’a teşekkür ederiz. Merak etmeyin! Güneş yerinde, her şey yolunda” ifadeleriyle paylaştı.