İyi'ler sahaya indi: Tüm belediyelere talibiz!

İyi Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçim adayları Kartal Şehitliği'ni ziyaret ederek, dualarla seçim startını verdi. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, tüm belediyelere talip olduklarını belirterek, 'İYİ Parti olarak iyi belediyecilikle Kayseri'yi buluşturacağımıza inanıyoruz' diye konuştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İyi'ler sahaya indi: Tüm belediyelere talibiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olan isimler, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve partililerle Kartal Şehitliğini ziyaret ederek, dualarla seçim startını verdi. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “İYİ Parti olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde aday gösterdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte ilk çalışmamızı ve sahaya inmemizi şehitlikten başlattık. Burada Aziz Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna birer Fatiha göndererek, vatanımızı bize vatan kılan, bu toprakları bize vatan kılan, şehitlerimize dua ederek başladık. Allah utandırmasın. Birbirinden kıymetli belediye başkan adaylarımızı bugün sizlerle buluşturuyoruz.
İnşallah niyetimiz halis sonucu da hayır olur inşallah. Hep beraber kamuoyunun istediği adayları biz milletimizin huzuruna çıkardık. Bundan sonraki süreçte sıkılmadık el bırakmayacaklar. Alınmadık gönül bırakmayız. 30 yıldır Kayseri'de olan belediyecilik anlayışını, gönül belediyeciliği diye yola çıkıp da Kayseri'yi ne hale getirdiklerini bütün vatandaşlarımız biliyor. İnşallah biz İYİ Parti olarak iyi belediyecilikle Kayseri'yi buluşturacağımıza inanıyoruz. Ve birbirinden değerli adaylarımızla yola çıktık. Kazım Yücel başkanım büyükşehir belediye başkanı adayımız oldu. Onun başkanlığında tüm başkanlarımıza ben başarılar diliyorum. Tüm ilçelere talibiz. Beş ilçe kaldı açıklamadığımız. Onu da diğer partilerin açıklamasını bekliyoruz. İnşallah bu hafta sizleri onlarla da buluşturacağız. Ben bütün arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum. Allah Kayseri için hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum. Ülkemiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum. Şunu da söyleyeyim ki yine orantısız bir güçle karşı karşıya kalacağız seçim boyunca. Alıştık biz buna. Bir devletin ve milletin bütün varlıklarını seçim uğruna harcayan bir yapıyla karşı karşıya olacağız. Arkadaşlarımız da bilerek bu yola çıktı. Ama biz onlarla da mücadele edeceğiz inşallah. O anlayışı da değiştireceğiz.”

İyi'ler sahaya indi: Tüm belediyelere talibiz!

Herkesin belediye başkanı olacağız

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel’de “Vekilimin bahsettiği gibi biz seçim startına şehitlikten başladık. Çünkü bu şehitler gerçekten bu vatan için kaybedildi. Ben bütün şehitlerimin öncelikle yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Onların değil bu evlatlar bizim diyorum. Biz bu şehitlerimiz olmasa, bu vatan toprağını belki bugüne getiremezdik. Bundan sonra da şehitlerimiz olacak. Şehitleri bizim evlatlarımız, şehitler bizim bekçimiz. Biz şehitlerimizin kardeşleriyiz. Onlar adına bu şehirde mücadelemize devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının da bu vesileyle tüm şehitlerimizle birlikte bir kez daha andık. Bir dua ettik. İnşallah seçim startına da bütün adaylarımızla birlikte bu alandan çıkacağız. Bu şehrin kadim insanlarıyla, bu şehrin vatan parçasıyla, bayrağıyla sorunu olmayan herkesi kucaklayacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız. Bütün ailelerimize aynı eşit mesafede, onların bütün sorunlarına sahip ve çözüm için bu şehre hizmet ve 31 Mart'ta da inşallah bu şehrin bütün paydaşlarıyla kucaklaşacağız. “

İyi'ler sahaya indi: Tüm belediyelere talibiz!

İnsan odaklı olacağız

Konuşmasına “Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.” dizeleriyle başlayan İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, şehitlere rahmet, ailelerine sabırlar diledi. Vatandaşların üç aylarını tebrik eden Kılınç, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Vatanımız için çalışacağız. Ülkemiz için çalışacağız. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Şehrimiz için çalışacağız. Şehrimizin her bir ferdi için çalışacağız. İnsan odaklı olacağız. Kesinlikle o bu şu ayrımı yapmayacağız. Herkes bizim vatandaşımız, herkes bizim ailemiz, herkes bizim kardeşimiz. Vatanını, bayrağını seven herkes için çalışacağız, onlara hizmet edeceğiz.  Rabb'im bu mücadelemizde memleketimize hayırlı işler yapmayı, memleketimizde faydalı işler yapmayı, gençlerimize, yaşlılarımıza, şehrimizdeki her bir ferde hayırlı hizmetler yapmayı ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.”  

Yeni bir misyon yeni bir vizyon

İyi Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin, “Bu vatanın gerçek sahibi burada yatan şehitlerimiz. Bunlara dua ederek başladığımız bu yarışta yüce Rabb'im bizleri utandırmasın. Biz halisane niyetle şehrimize ilçemize hizmet anlayışıyla, Sedat başkanımın sayın vekilimin ve Kazım Başkanımın da söylediği gibi hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, tüm insanlarımızı kucaklayarak, yeni bir misyon, yeni bir vizyonla yola çıkıyoruz. İnşallah Allah bizi sizlere, halkımıza mahcup etmesin.” dedi. 

İyi'ler sahaya indi: Tüm belediyelere talibiz!

Amaç halis niyet halis

Adaylığı dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanan İYİ Parti’nin Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok ise açıklamasında, “Canlarıyla bize vatan sağlayan şehitlerimize önce Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz tekrar.
İnşallah biz şehitlerimizin bize bıraktığı emaneti bundan sonra daha yüksek taşıyarak; Türklüğün ve İslam'ın yeniden bayraktarlığını yapan bir Türkiye idealiyle yola çıktık. Bunu sağlamakı yolunda da görevinde de Rabb'im  yardımcımız olsun inşallah. Girdiğimiz bu seçim mücadelesinde de halkımıza milletimize hayırlı hizmetler yapmayı canı gönülden istiyoruz”
İYİ Parti Develi Belediye Başkan adayı Songül Özdemir, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Belediye başkan adayı olarak Develi'de çok güzel şeyler yapacağıma inandığım için bu yola çıktım. Yara büyük bu yaraları saracağız. Çok güzel şeyler yapacağız. İddialıyız, inşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz” dedi. 
İncesu Belediye Başkan adayı Recep Güngör ise sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde, hiç kimseyi ayrıştırmadan çalışma yapacaklarını ifade etti. İncesu’da turizm konusuna ağırlık vereceklerini belirten Güngör, bir türlü açılmayan oteli de açacaklarını söyledi.