İşte taraftar tasarımı formalar! En çok oyu alan yeni sezon forması olacak

Kayserispor'da taraftar tasarımlı formalar görücüye çıktı. En çok oyu alan tasarım yeni sezonda sarı-kırmızılı takımın forması olacak.

İşte taraftar tasarımı formalar! En çok oyu alan yeni sezon forması olacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da taraftar tasarımlı formalar görücüye çıktı. En çok oyu alan tasarım yeni sezonda sarı kırmızılı takımın forması olacak.
Hes Kablo Kayserispor yönetimi yeni sezon tasarım  forması için bir süre önce taraftara çağrı yaptı. Yapılan çağrının ardından taraftarlar kentle özdeşleşen simgelerden hareketle forma tasarladı. Finale kalan üç forma belirlendi. Buna göre, Kayseri Kalesi motifi, Selçuklu motifi ve Otizm farkındalığı adı altında 3 forma tasarımı finale kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada “Teşekkürler Büyük Kayserispor Taraftarları! Sizin eseriniz yeni sezon mavi formamızın baskı tasarım yarışmasında, baskıya uygunluk açısından finale 3 tasarım kaldı. Sizin seçiminizle en çok oy alan tasarım yeni sezon formamız olacak!” ifadeleri kullanıldı. Diğer yandan finale kalan formalar kulübün sosyal medya hesaplarından oylamaya sunuldu. En çok oyu alan forma, yeni sezonda takımın taraftar tasarım forması olacak.