İşte esnafın elde kalan hesabı!

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve beraberindeki partililer, Akkışla ilçesini ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

İşte esnafın elde kalan hesabı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Parti yönetimi bu kez de Akkışla ilçesinde bazı temaslarda bulundu. Ziraat Odası Başkanı  Sedat Eraslan’ı da ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve beraberindekiler, ardından esnafla bir araya geldi. 
ESNAF VE VATANDAŞ EKONOMİDEN YANA DERT YANDI
Ekonomik sıkıntılardan yana İYİ Parti’ye dert yanan esnaf, satışlarının bu dönemde yüksek olmasını beklerken meyve ve sebzelerdeki yüksek fiyattan dolayı normalden az olduğunu belirtti. Bazı esnaflar 3 haftalık tam kapanmada ürünlerinin dörtte üçünü döktüklerini ve büyük zararlarının olduğunu söyledi. İşlerin azaldığını dile getiren bir esnaf ise günlük kazancından masraflarını düşünce 5 TL kaldığını anlatırken, Gömürgen Mahallesi’nde ise vatandaşların belediyeden hizmet alamadıkları ve bu konuda tepkili oldukları ifade edildi. 
CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET
Diğer yandan İYİ Parti İl Yöneticileri, CHP İlçe teşkilatını da ziyaret etti. Ziyarete ilişkin partiden şu paylaşım yapıldı: İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı olarak Akkışla İlçe gezimizde CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. İlçe Başkanı Sayın Mehmet ASLAN ve İlçe yöneticilerine gösterdikleri ev sahipliği için teşekkür ederiz.