İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı grup şirketlerinden olan Mondihome İngiltere'deki ilk mağazasını düzenlenen törenle açtı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

Kayseri Erciyes Anadolu Holding grup şirketlerinden olan Mondihome İngiltere’deki ilk mağazasını Londra’da açtı. Açılışa Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer, Mondihome Genel Müdürümüz Özkan Yıldırım, Londra Ticaret Müşaviri Abdurrahman Deniz ve Mondihome mağaza yatırımcıları ile kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.

İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

İngiltere’nin Londra şehrinde açılan ilk Mondihome mağazası için Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu; “London Metal Exchange-LME haftası için 2 günlüğüne geldiğimiz Londra'da Mondihome markamızın İngiltere'deki ilk mağazasının açılışını da gerçekleştirdik. TC Londra Başkonsolosumuz sayın Bekir Utku Atahan, YK başkanımız Yusuf Öksüzömer, Mondihome Genel Müdürümüz Özkan Yıldırım, Londra Ticaret müşavirimiz Abdurrahman Deniz yatırımcılarımız Ali, Barış, Özkan beyler ve kalabalık bir misafir eşliğinde mağazamızı açtık. Mondihome markamızın Londra'daki ilk mağazamızın markamıza ve yatırımcılarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

İngiltere'deki ilk mağazasını açtı