İncesu Belediye Başkanı'ndan Kazım Yücel'e sert tepki: Ziyaaaaa

İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel ile İncesu Belediye Başkanı Av Mustafa İlmek arasında İncesu'nun Saraycık Mahallesi'ne yapılan hizmetlerle ilgili kriz patladı.

İncesu Belediye Başkanı'ndan Kazım Yücel'e sert tepki: Ziyaaaaa
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’e sert cevap verdi.

Yücel’in sosyal medya hesabından yaptığı, “Seçimden sonra belediye başkanının hiç uğramadığı SARAYCIK Mahallemize ziyaretde bulunduk. 

Aysberge çarpan Titanik misali, güvertede müzik devam ediyor ama, koridorlarda telaş var, artık hiç kimse "bu pazar seçim olsa'nın" sonucunu merak etmiyor. Vatandaş kararını vermiş 

#MilletBiziÇağırıyor.” şeklindeki paylaşımını hedef alan İlmek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Sn. Kazım Yücel sosyal medya hesabı üzerinden “Seçimden sonra Belediye Başkanının hiç uğramadığı SARAYCIK mahallemizi ziyaret ettik” şeklinde paylaşım yapmıştır. Yapılan bu paylaşım yalan ve algı siyasetinin bir tezahürüdür. Yalan söylemeyi siyaset yapmak zanneden, çamur at izi kalsın mantığı ile hareket eden bu kişilere her zaman en ağır şekilde cevap vereceğiz. Buz dağına çarpan geminin kimin gemisi olduğunu zaman en manidar şekilde gösterecektir. Aslında bu kişilere en güzel cevap Yeşilçam filmlerinin orjinal repliği “Ziyaaaaa” dır. Ne diyelim Sarı öküz ile yatan ya huyundan ya suyundan…..

1-Söz konusu mahallemize 6 (altı) kez ziyaret 

2-30 ayda 3.000 ton sıcak asfalt serimi

3- Yaklaşık 2 yıldır revizyon imar planı altyapısından sonra vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için revizyon imar planı belediyemizce tamamlanmış Büyükşehir Belediye meclisi imar komisyonundadır.

4-Saraycık Toki de oturan vatandaşlarımızın can güvenliği için çelik oto korkuluk yapımı

5-Ana okuluna giden çocuklarımıza İncesu Belediyesi sosyal tesisinin düzenlenmek sureti ile tahsisi

6- Saraycık İÖO tamir ve tadilatının yapımı

Bunun dışında yapmış olduğumuz çalışmaların bir kısmını iftiracılara ithafen; biz susalım hakikatı fotoğraflar anlatsın. 

Av. Mustafa İLMEK 

İncesu Belediye Başkanı