İl Jandarma komutanına şok emeklilik

Veteriner Mikail Bozağan'ı şehit ederek aracını gasp eden teröristler Ankara'da İçişleri Bakanlığına saldırı düzenlemişti… Saldırının faturasının komutana kesildiği iddia edildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İl Jandarma komutanına şok emeklilik

Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit emekliye sevk edilirken, yerine Tuğgeneral Hakan Dedebağı atandı.

Kayseri’de 2 yıldır İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Yüksel Yiğit emekliye sevk edildi. Tuğgeneral Yiğit’in yerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Dedebağı atandı.

Ankara'da 1 Ekim tarihinde İçişleri Bakanlığı'nın girişinde gerçekleşen bombalı saldırı girişimini güvenlik güçleri engellenmişti. Teröristlerin saldırıda kullandıkları aracın Kayseri’nin Develi İlçesine bağlı Çataloluk Mahallesi'nde veteriner Mikail Bozağan'ı ait olduğu ve veteriner Mikail Bozağan'ı şehit edilerek aracını gasp ettikleri ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı, yaşanan bu olayları detaylı bir şekilde incelemeye almıştı. Bugün Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit'in emekliye sevk edilmesinin duyurulması, olayda ihmali bulunduğu için emekliye sevk edildiği iddia edildi. Öte yandan 2 uzman çavuşunda açığa alındığı belirtiliyor.