İktidar ile muhalefet neden bir araya gelemiyor?

Kayseri'nin önemli sorunlarının çözümü konusunda iktidar ve muhalefet neden bir araya gelemiyor? İktidar ve muhalefetin Kayseri için bir araya gelmesi gerektiğini belirten Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, bu birlikteliğin neden sağlanamadığını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İktidar ile muhalefet neden bir araya gelemiyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, son dönemde intihar artan intihar olaylarına dikkat çekerek, İktidar ile muhalefet neden bir araya gelemiyor?Kayseri’de bu oranın Türkiye’nin ortalamasından yüksek olduğunu dile getirdi. Boşanma oranlarında da Kayseri’nin Türkiye’de 12’inci sırada olduğunu ifade eden Arıkan, “İktidarın vekilleri oturup kapalı kapılar ardında yahu arkadaş biz nerede hata yaptık da Kayseri'yi bu noktaya getirdik sorusunu kendilerine sormaları gerekiyor. Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum. Toz pembe rakamlardan artık sıyrılmamız gerekiyor. Kayseri'nin gerçeklerini konuşmamız gerekiyor. Şehrimizin yatırım yönetim anlamında ciddi desteğe ihtiyacı var. Bununla alakalı çözümler üretmemiz gerekiyor. Bunun için bir araya gelmemiz gerekiyor. Bunun için konuşmamız gerekiyor. Biz Saadet Partisi olarak sürekli ifade ettiğimiz husus birçok problem var. Birçok sıkıntı var. Ama Kayserimizin ülkemizin çözülmeyecek bir problemi yok.” diye konuştu. 
Kendilerinin bir araya gelmek istediklerini ifade eden Arıkan, bu birlikteliğinin sağlanamamasını ise şu sözlerle dile getirdi: “İktidar cümleye başlarken şer derse illet derse, zillet derse, münafıklar çetesi derse biz oturup konuşamayız. Ve siz pembe tablolarla insanların gözünü boymaya devam edersiniz. Biz o insanları uyandırmak için gayret göstermeye devam ederiz. Ne gerek var bunlara? Gelin oturalım. Konuşalım. On tane milletvekiliyiz. Bir araya gelmek bu kadar zor olmamalı. On tane milletvekili Kayseri'de intihar oranları niye artıyor? Bu hepimizin başına gelme ihtimali olan bir durum. Boşanma hadisesi niye bu noktaya gelmiş? Gençler neden Kayseri'yi terk ediyor? Üniversiteyi bitirdikten sonra gençler niye diğer şehirlerde iş bulamazsak Kayseri'ye dönüyor? Gelin bunları konuşalım dediğimizde cevap alamadığımız bir süreci hep beraber yaşıyoruz.”