Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Dünya Kadınlar Günü'nü Ankara'da kutladı

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Dünya Kadınlar Günü'nü Ankara'da kutladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hak-İş Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması “Fıtratta Farklılık Haklarda Eşitlik” temasıyla Ankara’da bir dizi etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube yönetimi, temsilcileri ve bayan üyelerinden oluşan 630 kişiyle katıldı.
Programa, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendi başta olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili ve HAK-İŞ Onursal Başkanı Salim Uslu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, ile çok sayıda Milletvekili ve bürokrat ile HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve uluslararası sendikal hareketten temsilciler, HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın kadın komite başkan ve üyeleri ile binlerce HAK-İŞ üyesi katıldı.
Gerçekleşen program hakkında bilgiler veren Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşmasına 81 İl den 21 bin üyenin katıldığını ve programın büyük bir şölen havasında gerçekleştirildiğini söyledi.
Çelik, açıklamasına şu şekilde devam etti, “ Konfederasyonumuzun düzenlemiş olduğu programa Kayseri Şubemize bağlı işyerlerinden toplamda 630 üyemizle katıldık. Gerçekleştirilen etkinliklere taşeron düzenlemesi konusunda Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek isteyen erkek üyelerimiz de yoğun katılım gösterdi. Kadın erkek binlerce üyemizin birlik ve beraberlik içerisinde katılımıyla şölen havasında gerçekleşti. Bu vesileyle bize eşlik edip yalnız bırakmayan tüm üyelerimize şahsım, şube yönetimim ve Konfederasyonumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başta kadın üyelerimiz olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.