Gülsoy genç iş insanları ile buluştu

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İnovatif İş İnsanları Derneği (İNOVDER) Başkanı Ahmet Esad Talo, ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gülsoy genç iş insanları ile buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sırıklı ile birlikte İnovatif İş İnsanları Derneği (İNOVDER) Başkanı Ahmet Esad Talo, yönetim kurulu ve üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantının gündeminde ekonomi, yapılan faaliyetler ve projeler vardı. Toplantıya ilişkin paylaşım yapan KTO Başkanı Gülsoy, “Yönetim Kurulu üyem Erol Sırıklı ile birlikte İnovatif İş İnsanları Derneği (İNOVDER) Başkanı Ahmet Esad Talo, Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle  istişare toplantısında bir araya geldik. Her biri farklı sektörlerde faaliyet gösteren birbirinden değerli genç iş insanlarımız ile ekonomimiz, faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında konuştuk. Genç kardeşlerime nazik davetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.Gülsoy genç iş insanları ile buluştuİnovatif İş İnsanları Derneği Kimdir?
İnovder, 2022 yılında genç iş insanları ve yöneticilerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek ve onları çeşitli platformlarda temsil etmek amacıyla kurulmuştur.
İNOVDER, toplum üzerinde genç iş insanları ve yöneticilerinin siyasi ve ekonomik etkisini artırmak için çalışmalar yapan, yaratıcı girişimcilik projelerini destekleyen ve hızla büyüyen, etkili ve öncü bir sivil toplum örgütüdür. İNOVDER, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, üyeler arası ticari ilişki ve işbirliğinin artırılması yönünde çalışmalar yapmak ve sektörel sorunların çözümüne yönelik projeler geliştirmek üzere faaliyetlerini sürdürmektedir.Gülsoy genç iş insanları ile buluştu