Gülsoy, açılan ve kapanan firma sayılarını açıkladı...

'Bunu yapmayan firmalar rekabet gücünü kaybedecek'

Gülsoy, açılan ve kapanan firma sayılarını açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Mart ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, yeşil ekonomi ve dijitalleşme uyarısında bulundu.  “Yeşil ekonomiye yatırım yapılmalı, yapmayan firmalar rekabet gücünü kaybedecek” diyen Başkan Gülsoy, “Savunma sanayi, gıda, tarım, hayvancılık ve enerjide kendi kendimize yeten bir ülke olmalıyız. Gelecekte dünyada söz sahibi olacaksak buna ulaşmamız lazım” dedi.

Gülsoy, “Dijitalleşmeyi her platformda dile getiriyorum. Onlarca eğitim toplantılar düzledik. Haklı olduğumuz ortaya çıktı. Şimdi aile şirketlerinde büyüme, güçlenme, yatırım yöntemlerini kapsayan seminerlerimiz var. Üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz, bu eğitimlere, seminerlere.Yeni dünya düzeninde dijitalleşmeye önem vermeli ve yerimizi almalıyız. Dijitalleşme ve yeşil ekonomiye adapte olmalıyız” diye konuştu.
Gülsoy, Meclis toplantısında Kayseri’de açılan kapan firma sayılarını da verdi. Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, “2022 yılı mart ayında kurulan 195, kapanan 60 olmuştur” dedi.
Ticaret Odası Meclis toplantısını izlemek için TIKLAYIN