Gelecek Partisi kongre yaptı! Peki, Kayseri'de kimler genel merkez delegesi oldu?

Gelecek Partisi kongre yaptı! Peki, Kayseri'de kimler genel merkez delegesi oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Kayseri 1. Olağan Kongresini yaptı. Kongreye tek liste ile giren Kurucu İl Başkanı Zülküf Arslan güven tazeledi. Her yelpazeden isme yönetimde yer verdiklerini dile getiren Başkan Arslan, Kayseri Olay’a konuştu.

Avukat Zülküf Arslan, tüm delegelerin oylarını alarak, yeniden Başkan seçildi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Arslan, “Bizim yönetimimizde her kesimden insan var. Yerlisi de var, köylüsü de var. Merkez de oturanı da var, ilçede, köyde oturanı da var. Amacımız herkese ulaşabilmek ve bu doğrultuda yönetim oluşturduk. Daha önce 50 olan sayıyı 100 kişiye çıkardık ve güçlü bir kadro kurduk.  Çoğulcu ve demokratik bir yönetim oluşturduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Kayserimiz ve ülkemiz için elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şey bitmedi ve her şey yeniden başlıyor. Gelecek Türkiye’nin, gelecek Kayseri’nin diyoruz” ifadeleri kullandı. Diğer yandan partide önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında da görev dağılımının yapılacağı belirtildi. 

Yapılan kongre sonrası genel merkez kongre delegeleri de belli oldu. Peki Kayseri'den kimler listeye girdi. İşte o isimler