Gazze için Kayseri'den havalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'de tedavi görecek 109 Gazzeli'yi getirecek uçağın Kayseri'den havalandığını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Gazze için Kayseri'den havalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, İsrail vahşeti nedeniyle yaralananların bir bölümünün tedavileri Türkiye’de yürütülüyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sağlık Bakanlığı'nın talebi üzerine Türkiye'de tedavi görecek 109 Gazze vatandaşının tahliyesi için Mısır'a A400M uçağı görevlendirdiğini açıkladı. 109 yaralıyı Türkiye’ye getirecek A400M uçağı, sabah saatlerinde, Kayseri’den havalanarak, Mısır'a gitti. Yaralıları Türkiye’ye getirecek uçakta 10 kişilik sağlık personeli de bulunuyor. 

Gazze için Kayseri'den havalandı

Milli Savunma Bakanlığı gelişmeyi sosyal medyadan "Sağlık Bakanlığının talebi üzerine; Türkiye’de tedavi görecek olan 109 Gazzeli kardeşimizin tahliyesi için Hava Kuvvetlerimize ait bir adet A400M uçağı görevlendirildi. Kayseri’den havalanan ve Mısır’a giden uçağımızda 10 kişilik sağlık personeli de bulunuyor." ifadeleri ile duyurdu.