Gazeteci Azim Deniz'e silahlı saldırı

Deniz Postası TV Genel Yayın Yönetmeni ve deneyimli gazeteci Azim Deniz, bugün sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazeteci Azim Deniz'e silahlı saldırı

Deniz Postası TV Genel Yayın Yönetmeni ve deneyimli gazeteci Azim Deniz, bugün sabah saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.Karın bölgesi ve ayağından aldığı yaralar nedeniyle acil bir şekilde Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Deniz, tedavi altına alındı.

Henüz belirlenemeyen bir saldırgan tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda yaralanan Gazeteci Azim Deniz Devlet Hastanesinde sağlık ekiplerinin acil serviste ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Deniz'in tedavisi sürerken saldırıya ilişkin detaylar ve saldırganın kimliği konusunda ise henüz net bir bilgi yok.

Diğer yandan 2022 yılından gazeteci Azim Deniz ve konuğu iş adamı Sedat Kılınç, Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesindeki Deniz Postası TV'nin stüdyosunda 50 kişinin saldırısına uğramış ve yaralanmışlardı.