Ersoy, OSB genel kurulunda beklenen konuşmayı yaptı!

Daha önce OSB Genel Kuruluna yönelik sert mesajlar veren MHP Kayseri Milletvekili Milletvekili Baki Ersoy, kamuoyununda merak ettiği konuşmayı yaptı. Ersoy, birlik mesajı vererek, 'Bu salonda hep beraber güle oynaya, birbirimize sarılarak ayrılmaya çok ihtiyaç var' dedi.

Ersoy, OSB genel kurulunda beklenen konuşmayı yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 18. Olağan Mali Genel Kurulu başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın, Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda OSB yönetiminin ibra edilip, edilmeyeceği merak konusu oldu. Diğer yandan günlerdir konuşması merakla beklenen isim MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, beklenen konuşmasını yaptı. Ersoy, genel kurulda birlik, beraberlik vurgusu yaptı.
NURSAÇAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Burada hizmet için bir yerlere talip olurlar. Makamlara gelirler, Kayseri için iyi hizmet etme adına  mücadele verirler. Öncelikle hizmetlerinden dolayı Tahir Nursaçan başkana ben kendi adıma teşekkür etmek istiyorum. Kayseri’nin  Tahir Nursaşan’la kazanımları olmuştur. Bugüne kadar emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum, ancak bir konunun altını çizmek istiyorum. Burada odalarda, yönetimlerde, başkan adaylıklarında elbette mücadele olur. İnsanlar demokratik bir şekilde mücadele ederler. Bunun hepsinden razıyız. Bugün de birlik beraberliği tesis ederek, Kayseri sanayisine yakışır şekilde bu salonda hep beraber güle oynaya, birbirimize sarılarak, ayrılmaya çok ihtiyaç var” dedi.
“KAYSERİ SANAYİCİSİ KENDİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR”
“Kayseri OSB’de neler oluyor?” diyen herkesin sorduğunu ve merak ettiğini kaydeden Ersoy, “Biz sanayicilerin sıkıntısını  konuşmak istiyoruz. Bizi arayan sanayiciler, seçimler nasıl olacak diye soruyor. Bu sorudan rahatsız oluyoruz. Burada yaklaşık bir yıldır kamuoyunu meşgul eden gelişmeler var. Herkesin kafasında bir cevap oluşmuş durumda. Kayseri sanayicisi kendine yakışanı yapacaktır” diye konuştu. 

OSB MALİ GENEL KURULUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ersoy: Kilci'ye, Özışık'a pardon dediniz, yarın Nursaçan'a da mı diyeceksiniz?

“BAK BEN ONLARI NEYE BENZETECEĞİM”

Haberin detayları için TIKLAYIN