Ersoy'dan dikkat çeken yerel seçim yorumu: MHP olmuş AK Parti olmuş önemi yok!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde büyükşehirlerde Adalet ve Kalkınma Partisi ile seçime ortak gireceklerini açıklamasının ardından, MHP'lilerin belediyelerin etkinliklerinde katılması ve Milletvekili Ersoy'un açıklamaları dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy'dan dikkat çeken yerel seçim yorumu: MHP olmuş AK Parti olmuş önemi yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde grup toplantısında Cumhur İttifakının devam edeceğini açıklaması ve büyükşehirlerde AK Parti ile ortak gireceklerini vurgulamasının ardından, Kayseri’de bugün yapılan etkinliklere MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ve yöneticilerin yoğun katılımı dikkat çekti. 
Melikgazi Belediyesi Osman Ulubaş İlkokul Ve Ortaokul Temel Atma Töreni’nde konuşan MHP Milletvekili Baki Ersoy, 2019 yerel seçimlerinde 17’de 17 yaptıklarını belirtti. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda yapılan bütçe görüşmelerine dikkat çeken Ersoy, “ İnanın ülkemizi bölmek için parçalamak için birileri fırsat kolluyor. Ve hakikaten ısrarlı bir şekilde de buna devam ediyorlar. Bizim mağrur insanlar olarak, proje insanı olmayan Anadolu insanları olarak, saflarımız gerçekten de sık tutmamız gerekiyor. Bütçe görüşmelerinde gördüğüm şuydu. Şu ifadeleri çok sık kullanıyorlar: Kürdistan ifadesini, Kürt ifadesini, savaş bütçesi ifadesini çok sık kullanıyorlar… Biz de ısrarla diyoruz ki, biz size bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Burası Türkiye diyoruz, Kürt'üyle, Lazıyla, Çerkez'iyle, Türk'üyle biz büyük Türk milletiyiz diyoruz. Ve buna göre hareket etmek zorunda olduklarını hatırlatıyoruz.” dedi. 

MHP olmuş AK Parti olmuş önemi yok!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere dikkat çeken Ersoy, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İnşallah ben Kayseri'de bir büyükşehir, on altı ilçe olmak üzere, 17’de ve 17 Cumhur ittifakı yapacağımıza hiç şüphem yok. Yine söylüyorum saflarımızı sıkı tutmamız gerekiyor. Bir iki belediyenin de bana göre Cumhur İttifakı'nda Milliyetçi Hareket Partisi olmuş Adalet Kalkınma Partisi olmuş. Cumhur İttifakını oluşturan diğer partilerinden biri olmuş, hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum. Önemli olan devletimizdir, milletimizdir…”