Erdoğan'ın, 'Her evde araba var' açıklaması akıllara Tamer ve Nergis'i getirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Her evde araba var' açıklaması akıllara AK Parti Kayseri Milletvekilleri Tamer ve Nergis'i getirdi!

Erdoğan'ın, 'Her evde araba var' açıklaması akıllara Tamer ve Nergis'i getirdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası dikkat çeken açıklamalar yaptı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HER EVDE ARABA VAR, KAPICISINDA ARABA VAR
Muhalefetin ekonomi eleştirilerine tepki gösteren Erdoğan, " Ya şu anda bakıyorsunuz her evde araba var, kapıcısında araba var; şu anda ikinci el araba yetişmiyor zaten, böyle bir durum var. Ya bunları nasıl görmemezlikten geliyorsunuz? Vatandaşı kandırabilirsiniz, ama bizi kandıramazsınız, biz çünkü hepsinin istatistiklerini tutuyoruz” ifadelerini kullandı.
TAMER: ARTIK ASGARİ ÜCRETLİNİN EVİNİN ÖNÜNDE ARABASI MEVCUT
Diğer yandan Erdoğan’ın bu sözleri geçtiğimiz Şubat ayında AK Parti Milletvekili İsmail Tamer’in yaptığı açıklamaları da hatırlattı. Tamer de Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında “Bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını altı ayda bir değiştiriyorlar, arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut” ifadelerini kullanmıştı.
“BEN ESAS O SÖZLERİ APARTMAN GÖREVLİLERİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM”
Tamer, tepki çeken bu sözlerinin ardından bu kez de “2002 öncesi asgari ücretlinin alım gücü 100 dolar civarındaydı. Oysa bugün 400 Dolar civarında. Ben, bunu ifade etmeye çalıştım, ama ben esas o sözleri apartman görevlileri için söylemiştim” dedi.
NERGİS: STANDART ÇOK YÜKSELDİ. ARTIK EV SAHİBİ OLMAK, ARABA SAHİBİ OLMAK HİÇ ZOR DEĞİL
AK Parti’nin bir diğer Milletvekili Hülya Nergis de katıldığı bir programda 20 yıl önce ile bu günü kıyasladığını ifade ederek, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” demiş ve bu sözleri ile de tartışmaları beraberinde getirmişti.
TAMER VE NERGİS'İ HATIRLATTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı, “Ya şu anda bakıyorsunuz her evde araba var, kapıcısında araba var” sözleri akıllara AK Parti Kayseri Milletvekilleri; Tamer ve Nergis’in daha önce yaptıkları ve tartışma yaratan açıklamalarını hatırlattı.
 

Tamer: Ben o sözleri apartman görevlileri için söyledim!

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN

 

AK Parti Milletvekili Nergis: Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil!

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN