Erdoğan ailesinin Kayseri mutfağı ile imtihanı!

'Kastamonu pastırması daha iyi' diyen Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından oğlu Bilal Erdoğan'ın Kayseri mutfağı ile ilgili sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erdoğan ailesinin Kayseri mutfağı ile imtihanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019’un son günlerinde, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını yedikten sonra kullandığı, “Kastamonu pastırması daha iyi” ifadeleri uzun süre gündemi meşgul etmişti. 

Erdoğan ailesinin Kayseri mutfağı ile imtihanı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Kayseri mitinginde, ‘Böyle Kayseri sevilmez mi?’ sözleriyle Kayserililerin gönlüne dokunsa da bu kez de oğlu Bilal Erdoğan’ın Kayseri mutfağı ile sözleri dikkat çekti. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Bilal Erdoğan, Kayseri mantısının güzel olduğunu dile getiren babasının aksine, ‘Ben bu sorulara cevap verince Kayserililerle bozuşuyoruz. Sinop mantısını çok seviyorum’ sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.