Erciyes Anadolu Holding'in bir firması daha bugün satışa çıkıyor

Erciyes Anadolu Holding'in satışı büyük bir merakla takip edilirken, bugün bir firmanın daha ihalesi gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde

Erciyes Anadolu Holding'in bir firması daha bugün satışa çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding, 8 farklı hizmet alanın hizmet veren 30 şirketi ile Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunda yer alıyor. Türkiye ve Kayseri için önemli bir yere sahip olan şirketin satış süreci ise yakından takip ediliyor. Kasım 2023 yılından itibaren konuşulmaya başlanan satış süreci ile ilgili son günlerdeki belirsizlik ise dikkat çekiyor. 

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı açıklamalarla sürecin şeffaflık ve profesyonelce yürütüleceğini ifade etmişti. Fakat ne CEO Ertekin’den ne Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF), 5 Mart’ta ilk ihalesi yapılan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile 8 Mart’ta ihalesi yapılan Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Alınan bilgilere göre ise Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne alıcı çıkmadı ve ihale ileri bir tarihe ertelendi. Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ise ana bayiler tarafından Anadolu Güç Birliği adlı şirket kurulduğu ve Doqu’ya talip olduğu bilgisi yansıdı.

Merakla takip edilen belirsiz süreç devam ederken Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki Elda Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Gümüşsuyu) bugün ihaleye çıkacak. 
Muhammen bedeli 1 milyar 215 milyon TL olan şirketin ihalesi bugün saat 14.00’da gerçekleştirilecek. 
 

Erciyes Anadolu Holding'in bir firması daha bugün satışa çıkıyor