Emar Grup'ta istifa şoku

Emar Grup FK'da şok istifa. Takımın tecrübeli ismi Ferhat Kurnaz, Emar Grup ile yolların ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Emar Grup'ta istifa şoku
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emar Grup FK’da şok istifa. Takımın tecrübeli ismi Ferhat Kurnaz, Emar Grup ile yolların ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Sitem ederek, ‘3-5 çakal’ ifadeleriyle göndermede bulunan Kurnaz, şu ifadelere yer verdi: “Sevgili dostlar; Tam 1 yıl önce başlayan kader birlikteliğimiz, yine bugün itibarıyla yine ilk günkü olduğu gibi güzel bir resimle aynı güzel duygularımızla birlikteliğimizi sonlandırdık. Uzun ve sıkıntılı gecen bu sure içerisinde tüm paydaşarımızla en iyisini yapmak adına cok çalıştık ve emek verdik. Yapılanlar ve geldiğimiz nokta itibarıyla taktir siz değerli kamuoyunun. Gönül isterdi ki hedefe ulaşalım ama olmadı. Nasip, kısmet......ne derseniz sizlerin taktiri. Hayatım boyunca ve Çalıştığım her dönemde Allahtan başka hiç kimseye eyvallahım olmadı, beklentim de olmadı. Başkan Emre beyle görüşmemizde de benimle ilgili çalışırken hep söylediğim bir söz vardı; Benimle ilgili iğne ucu kadar da olsa tereddüt hissettiğim anda bura dahil hiçbir yerde durmayacağımı kendisiyle paylaştım. Görüşmemizde bu hissi hissettiğim için her iki taraf içinde hayırlı olacağını,bu duygularla her iki tarafında zarar görmemesi adına birlikteliğimize son verdik. Arımızdaki güzel başlayan ve güzel biten o dostluğumuzun 3-5 çakaldan çok daha değerli olduğunu bir kez daha belirttim. Basta Başkan Emre bey olmak üzere 2.baskan Oğulcan Karahan'a, yönetim kurulundaki değerli dostlara, kulüp çalışanlarımıza ve benim kahrımı çeken sporcu kardeşlerime ve de benimle kader birliği içinde olan teknik ekipteki eski- yeni tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”