Alkışlar Kazım Yücel'e

Yücel, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kayserispor Store'den alış veriş yaptı ve lisanslı ürünleri spor severlere hediye etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Alkışlar Kazım Yücel'e
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İş İnsanı Kazım Yücel'den Kayserispora tam destek. Yücel, Kayserispor Mağazasından lisanslı ürün alarak, vatandaşa dağıttı. Bu hareketiyle gönüllerde taht kuran Yücel, “Şehrimizin en büyük markalarından biri olan Kayserispor sevgisini vatandaşımıza aşılamak istiyoruz” dedi.
Yücel, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kayserispor Store’den alış veriş yaptı ve lisanslı ürünleri spor severlere hediye etti.
Kayserispor’un yalnız bırakılmamasına vurgu yapan Yücel, “2021-2022 sezonunda tüm halkımızı Kayseri Sporun maçlarını izlemek üzere stada davet etti. Kayseri Spor Şehrimizin önemli bir markası, yurt içi turizmin önemli bir unsuru. Kayseri'de sosyalleşmenin artması buna tüm halkımızın destek vermesi, ayrıca Şehrimizin ileri gelen iş insanlarında Kayseri Sporu yalnız bırakmaması adına, el birliği ile sahip çıkmamız gereken bir markamızdır. Bu gün biz Kayserisporunuzun lisansı ürünlerini halkımıza dağıtarak, Kayseri Sporun yanında olduğumuzun mesajını verdik. Tüm iş insanlarımızın da Kayseri Spora desteklerini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.