Elitaş'tan nikah paylaşımı!

Önceki Dönem Kayseri Milletvekilliği ve Ekonomi Bakanlığı yapmış olan Mustafa Elitaş, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın evlatları Kadir ve Nurdan çiftinin nikah törenine katıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Elitaş'tan nikah paylaşımı!

Önceki Dönem Kayseri Milletvekilliği ve Ekonomi Bakanlığı yapmış olan Mustafa Elitaş, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın evlatları Kadir ve Nurdan çiftinin nikah törenine katıldı. Elitaş katılım gösterdiği nikah merasimini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu ve çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Elitaş'tan nikah paylaşımı!

Elitaş yaptığı yazılı açıklamada ise: "Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede'nin kıymetli evlatları Kadir ve Nurdan çiftinin nikah törenine katıldık. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Elitaş'tan nikah paylaşımı!

Genç çifte evlilik cüzdanını da Elitaş takdim etti.

Elitaş'tan nikah paylaşımı!