Elitaş'tan flaş satışa çıkarılacak Erciyes Anadolu Holding açıklaması: Bu vebalin altından kalkamayız!

AK Parti Genel Başkan vekili Mustafa Elitaş, şu an TMSF bünyesinde olan ve satılacağı ifade edilen Erciyes Anadolu Holding ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elitaş'tan flaş satışa çıkarılacak Erciyes Anadolu Holding açıklaması: Bu vebalin altından kalkamayız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, ulusal ve uluslararası arenada 8 ayrı sektörde 30 şirket ile faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding’in satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. AK Parti ziyaretinde basın mensupları ile bir araya gelen Elitaş, konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Elitaş, "Erciyes Anadolu Holding’e en yüksek kim verirse onun alması gerekir. Başkanlarının 10 lira verdiğine 5 lira verirsek bu vebalin altından kalkamayız” diye konuştu.

Elitaş'tan flaş satışa çıkarılacak Erciyes Anadolu Holding açıklaması: Bu vebalin altından kalkamayız!

"Erciyes Anadou Holding Kayseri'de" diyen Elitaş, bir yerlere taşınmayacağını da söyledi. "Holdingi dışarıdan birileri alırsa, markayı başka yere taşır mı?" yönündeki endişelere de yanıt veren Elitaş, "Kayseri'deki bir tesisi söküp, götürmek kolay iş değil. Kayserililer alırsa da mutlu oluruz" dedi.

Kayserili sanayiciler bir araya gelirse...

"Satışla ilgili en yüksek kim verirse onun alması gerekir" diyen AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş, "Eşitler arasında da Kayseri tercih sebebimizdir" diye konuştu. Elitaş, "Bu milletin değeri. En yüksek kim verirse onun alması gerekir. Kayseri tercih sebebimizdri. Türkiye mal olmuş bir değeri, başkanlarının 10 verdiğine 5 lira verirsek, bunun vebalini taşıyamayız. 5 liraya başkansına verirsek, bunun vebalini taşıyamayız. Kayseri'nin, Kayseri'nin bir değerini en uygun fiyatla  almaya talip olmasını tavsiye ederim. Marka değeri olarak çok yüksek. Müthiş bir sistem kurulmuş. Olağanüstü bir organizasyon kurulmuş, marka değeri mobilyada bir üs haline gelmiş. Kayserili sanayicilerimiz bir araya gelip, bu işleir yaparlarsa biz de mutluoluruz" şeklinde konuştu. 

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklamalarını izlemek için TIKLAYIN

Elitaş'tan flaş satışa çıkarılacak Erciyes Anadolu Holding açıklaması: Bu vebalin altından kalkamayız!

Erciyes Anadolu Holding hakkında...

Erciyes Anadolu Holding, bugün mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten enerjiye kadar birçok alandaki faaliyetlerini  sürdürmektedir. 30 şirkete sahip olan Erciyes Anadolu Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Erciyes Anadolu Holding çatısı altında, İstikbal Mobilya Bellona, Mondihome, Hes Kablo, Boyteks ve Form Sünger gibi güçlü markalar bulunuyor.
Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlere katma değer yaratmaktadır. Holding, 13 binden fazla çalışanı, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 2.000 bayisi, yatırımları ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor.
Faaliyet alanlarına yenilerini ekleyerek çalışmalarını sürdüren Holding, Türkiye genelinde her noktaya ulaşan markalarının yanında, 140'ı aşkın ülkeye ihracatı ve yurt dışında açtığı 300’e yakın bayisi ile uluslararası arenada da ilklere imza atarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor.
Sanayide, yıllık ciro ve yaratılan istihdamla Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, bugün aralarında Kanada, Belçika, İngiltere, Yunanistan, Rusya, Almanya, İspanya, İtalya ve ABD’nin de bulunduğu 140 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, dünya çapında 5 bin’e yakın noktada tüketici ile buluşuyor.
Her geçen gün faaliyet alanlarını ve yatırımlarını genişleten Erciyes Anadolu Holding, verimliliği benimseyen yönetim anlayışı ve güçlü insan kaynağı ile başarılı büyüme grafiğini devam ettiriyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 6, İkinci En Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde ise 2 şirketi ile yer almaktadır.
Erciyes Anadolu Holding faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde liderliği taşıyan markalarıyla ulusal ve uluslararası alandaki güçlü büyümesine devam etmektedir.