Dikkat! Kayseri'de o yol kapatıldı!

Kayseri'de yol kapatma duyurusu yapıldı. Daha önce 9 Şubat'ta açılacağı ifade edilen yol, çalışmaların devam etmesi nedeniyle 16 Şubat 2024 tarihine kadar kapalı olacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Kayseri'de o yol kapatıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ulaşım uyarısı geldi. Bir süre önce kapatılan ve 9 Şubat'ta açılacağı belirtilen yolun, çalışmaların devam etmesi nedeniyle açılış tarihi uzatıldı. 

Dikkat! Kayseri'de o yol kapatıldı!

Erciyes Üniversitesi'nden (ERÜ) yapılan açıklamada "Herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına yolun 16.02.2024 cuma günü saat 18:00'da kullanıma açılması planlanmaktadır" denildi.

Alternatif güzergah önerisi

Üniversite'den yol kapatma ileilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Üniv
ersitemiz Talas Bulvarına bağlanan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi arasında kalan yol güzergahı Eğitim Kampüsü Giriş Kapısı ve çevresinde yapılmaya devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle, 09.02.2024 tarihinde açılacağı bildirilmişti. Ancak ulaşımın daha sağlıklı yürütülebilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına 16.02.2024 cuma günü saat 18:00'da kullanıma açılması planlanmaktadır. Bu tarihe kadar her iki istikametinde giriş çıkışlara kapatılması ve geçişlerin mümkün olmaması nedeniyle alternatif güzergahların kullanılmasını rica ederiz.