Demirkaya : Askeri Hastaneler yeniden açılsın!

Kuzey Irak'ta 6 askerin şehit olmasının ardından Zafer Partisi İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, askeri hastanelerin yeniden açılması gerektiğini vurguladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Demirkaya : Askeri Hastaneler yeniden açılsın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kuzey Irak’ta terör örgütünün saldırısı sonucu 6 askerin şehit olmasının ardından Zafer Partisi tüm illerde eş zamanlı olarak meydanlara inerek, bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Demirkaya : Askeri Hastaneler yeniden açılsın!

Kayseri’de de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen Zafer Partililer, şehitler için dua ederek, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Burada bir açıklama yapan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, yaralı askerlerin tedavisinin askeri hastanelerde yapılmasının önemine dikkat çekerek, “Biz Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ve her zaman en büyük destekçisi olduğumuzu beyan etmek isterim. Bu hasetle herkes bilmelidir ki askeriye hastanelerin ne kadar önemli olduğunu, askerlerimizin tedavisinin bir an önce yapılmasının ne kadar önemli olduğu bir kez ortaya çıkmıştır. Biz Zafer Partililer olarak, Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı olarak askeri hastanelerin yeniden açılması talebimizi daha önce olduğu gibi yine yeniliyoruz. Sözü uzatmadan Allah Türk askerinin yardımcısı olsun. Bu sebeple şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk milletine baş sağlığı diliyorum.”