'Demek ki doğru işler yapılmadı! Cumhur ittifakı olarak bunu konuşmalıyız'

'Tarım ve hayvancılıkta 3,5 senede yapılanlara baktığınız zaman, neredeyse 2 ay sonra 4 sene oluyor. Yapılanlara baktığınız zaman, değerlendirdiğiniz zaman doğru bir yerde olmadığını görüyorsunuz. Demek ki doğru işler yapılmadı'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Demek ki doğru işler yapılmadı! Cumhur ittifakı olarak bunu konuşmalıyız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan, eski ile yeni Tarım ve Orman Bakanları ile ilgili çarpıcı açıklama…

“BENİ ÇAĞIRDIKLARINDA ‘SPOR BAKANIMI OLURUM. BEN KAYAKLA UĞRAŞIYORUM GİBİ OLMAMALIYDI”
Olay Türk TV’de katıldığı programda Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli dönemiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Ersoy, “Beni çağırdıklarında ‘Spor Bakanı mı olurum. Ben kayakla uğraşıyorum gibi olmamalıydı. Oldu böyle oldu. İnanıyorum, yeni Bakanımızla daha iyi işler yapılacak. Planlaması daha iyi yapılacak” dedi.

'Demek ki doğru işler yapılmadı! Cumhur ittifakı olarak bunu konuşmalıyız'

Eski Bakan Bekir Pakdemirli ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Ersoy, “Bana göre tarım politikalarının bu halde olmaması gerekiyor. 3,5 senede yapılanlar baktığımız zaman, 2 ay sonra 4 sene oluyor. Yapılanlara baktığımız zaman zaman doğru bir yerde olmadığını görüyorsunuz” diye konuştu. 
“DEMEK Kİ DOĞRU İŞLER YAPILMADI. BİZ BUNU CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KONUŞMALIYIZ. DOĞRU İŞLER YAPILSAYDI, ZATEN BAKAN GÖREVDEN ALINMAZDI”
MHP’li Ersoy, “Tarım Bakanımız görevden alındı, yerine yeni bir Bakanımız geldi. Hayırlı olsun ziyaretinde sohbet etme imkanımız da oldu. Bana göre kendi şahsi görüşüm, tarım politikalarının bu halde olmaması gerekiyor. Tarım ve hayvancılıkta 3,5 senede yapılanlara baktığınız zaman, neredeyse 2 ay sonra 4 sene oluyor. Yapılanlara baktığınız zaman, değerlendirdiğiniz zaman doğru bir yerde olmadığını görüyorsunuz. Demek ki doğru işler yapılmadı. Biz bunu Cumhur İttifakı olarak konuşmalıyız. Doğru işler yapılsaydı, zaten Bakan görevden alınmazdı” şeklinde konuştu. 
“BAKAN BANA ‘BENİM BABAM ÇİFTÇİ! BEN ÇİFTÇİ ÇOCUĞUYUM’ DEDİ”
Tarım ve Orman Bakanı olarak bir süre önce atanan Vahit Kirişçi ile ilgili de değerlendirmeler de bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Şimdiki Tarım ve Orman Bakanımızdan ben çok umutluyum. ‘Ben dedi, benim babam çiftçi, ben de çiftçi çocuğuyum’ dedi. Yüksek Ziraat Mühendisi kendisi. İşten anlayan birisi. Beni çağırdıklarında ‘Spor Bakanı mı olurum, ben kayakla uğraşıyorum’ diyenler gibi olmamalıydı. Oldu, böyle oldu. İnanıyorum daha iyi işler yapılacak. Planlaması daha iyi yapılacak. Bir tarım envanteri çıkacak ortaya.” dedi.