CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye Suriyeli tepkisi: Yıkım projesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin, 'Suriyeliler sanayiyi ayakta tutuyor' açıklamasına tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, 'Şu güzelim ülkemin geldiği, getirilmek istendiği hale bak. Öksüz bırakıldı, kendi vatanında benim öz be öz vatandaşım. Vatandaşın halini soran yok. Varsa, yoksa Suriyeli, Afganlı...' dedi.

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye Suriyeli tepkisi: Yıkım projesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Ey ahali duy da inanma” diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: AKP'li Özhaseki diyor ki: Suriyelileri gönderemezsiniz, sanayiyi onlar ayakta tutuyor...
AKP'li Mustafa Şen ne demişti: Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki:‘İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek! 
Şu güzelim ülkemin geldiği, getirilmek istendiği hale bak...
Öksüz bırakıldı, kendi vatanında benim öz be öz vatandaşım. Vatandaşın halini soran yok. Varsa, yoksa Suriyeli, Afganlı...Bu kafalar, bu düşünce yapısı  "Yıkım Projesi" değil de nedir? Dediğimiz gibi bu yıkımın yapımcısı da yıkımcısı da belli... Sözümüz söz, halkın iktidarında bu ülkenin vatandaşı hak ettiği değeri görecek ve mülteci "misafirlerde"  iki yıl içinde ülkelerine dönecek.
Türkiye rahat nefes alacak. Bu düzen böyle gitmez.
ÖZHASEKİ NE DEMİŞTİ?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, mültecileri kimse gönderemeyeceğini savundu. Katıldığı bir TV programında konuşan Özhaseki, “Şimdi bazı şehirlerde sanayiyi onlar ayakta tutuyorlar. Gaziantep sanayisine gidin yüz binlerce insan en ağır ve en zor işlerde çalışıyorlar. Kayseri sanayisinde de öyle. İşçi bulamıyorlar, bu adamlar çalışıyor.” ifadelerini kullandı.