Katılımevim İle Kredisiz Ev Sahibi Olun!

Faizsiz finansman desteği ile ev ve araba sahibi olmak isteyenlerin tercihi Katılımevim, kredisiz ev sahibi olmak isteyen binlerce kişinin hayallerine kavuşmasına destek oldu.

Katılımevim İle Kredisiz Ev Sahibi Olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Katılımevim ile peşinata gerek duymadan faizsiz ve kredisiz ev sahibi olabilirsiniz.

Ev almak için krediye başvurmak istediğinizde ağır bir faiz yüküyle karşı karşıya kalırsınız. Kredisiz ev almanın yolu Katılımevim ile peşinata gerek duymadan faizsiz ve kredisiz ev sahibi olabilirsiniz. Küçük birikimler ile sunduğu avantajlı Tasarruf Finansman Yöntemleri ile Katılımevim sizleri kolay bir şekilde hayallerinizdeki eve kavuşturuyor.

Katılımevim ile Kredisiz Ev Almanın Şartları Nelerdir?

Katılımevim ile kredisiz ev sahibi olmak çok kolay. Ev almak isteyen, ancak birikimi olmayan insanlar bankaların konut kredisine başvuruyor. Günümüzde ev almak isteyen insanların karşılaştığı en büyük sorun şüphesiz ki kredilerin yüksek faiz oranlarıdır. Kredinin ağır faiz ve peşinat ödenmesi, alacağınız evin krediye uygun olmaması ve kredi puanınızın düşük olması gibi detaylar ile ilgilenmeyen Katılımevim, hayallerinizdeki eve kavuşmanızı sağlar. Katılımevim için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve T.C vatandaşı olmanız halinde Türkiye sınırları içerisinde dilediğiniz eve kredisiz sahip olabilirsiniz.

Katılımevim İle Kredisiz Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Faizsiz finansman desteği ile ev ve araba sahibi olmak isteyenlerin tercihi Katılımevim, kredisiz ev sahibi olmak isteyen binlerce kişinin hayallerine kavuşmasına destek oldu. Katılımevim’de bütçenize uygun, peşinat ve faiz ödemeden, kredisiz ev alabileceğiniz tasarruf finansman yöntemleri mevcuttur. Siz de bütçenize uygun hazırlanan tasarruf finansman yöntemine dahil olarak hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Katılımevim ile;

  • Peşinat verme zorunluluğunuz yoktur,
  • Asla faiz ödemezsiniz,
  • Kredi puanınız düşük olsa da finans desteği alabilirsiniz,
  • Aile bütçenizi sarsmayacak şekilde taksitlerinizi kendiniz belirlersiniz,
  • Taksitlerinizi ödeme güçlüğü çekmeniz durumunda hiçbir maddi kayıp yaşamadan dondurabilirsiniz,
  • Zorunlu hayat sigortası yaptırmanıza gerek yoktur,
  • Dosya masrafı gibi ek ödemeler yapmazsınız.
  • Ara ödeme yapma zorunluluğu yoktur.
  • Yeni yasaya uygun ve onaylı Tasarruf Finansman şirketi Katılımevim ile siz de hayalinizdeki ev ve arabaya kolayca sahip olun.