CHP Kayseri'den, Kılıçdaroğlu çıkarması...

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Milletvekili Çetin Arık ve beraberlerindeki partililer, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Kayseri'den, Kılıçdaroğlu çıkarması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Milletvekili Çetin Arık ve beraberlerindeki partililer, bugün Ankara'da Parti Genel merkezinde bazı görüşmeler gerçekleştirildi. Partinin Meclisteki grup toplalantısına da katılan CHP İl yöneticileri, daha sonra Parti Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret etti.

"KILIÇDAROĞLU, KAYSERİ'YE ÖZEL ÖNEM VERİYOR! SORUNLARI ANLATTIK"

Zaman zaman bu yönde ziyaretler gerçekleştirerek, Kılıçdaroğlu'na yaptıkları çalışmaları anlattıklarını ve görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Ümit Özer, "Sayın Genel Başkanımız her fırsatta Kayseri'ye özel önem verdiğini belirtiyor. Biz de Kayseri ile ilgili bilgi verip, sorunları anlatıyoruz. Esnafın, işçinin, memurun, sanayicinin, çiftçinin kısacası toplumun her kesiminin ilettikleri, gündeme gelmesini istedikleri, çözüm bekledikleri konuları, sorunları iletiyoruz. Çalışmalarımızı anlatıyoruz. Genel Başkanımıza ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI ANLATTIK" 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, Kılıçdaroğlu ziyareti ile ilgili olarak, "İl Başkanımız Sayın Ümit Özer, değerli İl Yöneticilerimiz Handan Güler, Nihal Günaydın, Zeki Özkan, Naci Güller ve Cemallettin Bal ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgi arz ettik." diye konuştu.