CHP Belediye Başkan Adayını BBP'de buldu!

Cumhuriyet Halk Partisi 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde ilk Belediye Başkan Adayını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CHP Belediye Başkan Adayını BBP'de buldu!

CHP, Sarıoğlan İlçesinde 2024 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayının Murat Özcan olduğu açıkladı.
2019 yerel seçimlerindeki adayların aldığı oylar dikkate alınınca CHP'nin Sarıoğlan İlçesinde stratejik aday belirlediği yorumları yapıldı. CHP Kayseri Milletvekili Sarıoğlan Belediye Başkan Adayını sosyal medyadan şu açıklama ile duyurdu: “Sarıoğlan İlçesi Belediye Başkan Adayımızı il başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolu başkanlarımız, partililerimiz ve varlığımız ile birlikte büyük bir coşkuyla duyurduk. Murat Özcan başkanımızın yolunun açık olmasını, yola çıktığını ve örgütümüze canı gönülden başarılar diliyorum. Hedefimiz Sarıoğlan ilçemizi rekor oyla halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayını BBP'de buldu!

2019 Mart Yerel Seçimlerinden Büyük Birlik Partisinden Sarıoğlan İlçe Belediye Başkan adayı olan Murat Özcan 11.371 oyun 3230’nu alarak 2. olmuş, MHP’nin adayı Bekir Ayyıldırım ise 11.371 oyun 4.226’sını alarak Başkanlık yarışını kazanmıştı. CHP'nin adayı Mehmet Bayraklı ise 11.371 oyun 2586'sını alarak 3. olmuştu. Öte yandan Murat Özcan BBP Sarıoğlan ilçe başkanlığı da yaptı.

CHP Belediye Başkan Adayını BBP'de buldu!