CEO Ertekin, Londra Büyükelçisini neden ziyaret etti?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

CEO Ertekin, Londra Büyükelçisini neden ziyaret etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Anadolu Holding grup şirketlerinden olan Mondihome İngiltere’deki ilk mağazasını Londra’da açtı. Açılışa Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer, Mondihome Genel Müdürümüz Özkan Yıldırım, Londra Ticaret Müşaviri Abdurrahman Deniz ve Mondihome mağaza yatırımcıları ile kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.

İngiltere'deki ilk mağazasını açtı

İngiltere’nin Londra şehrinde açılan ilk Mondihome mağazası için Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu; “London Metal Exchange-LME haftası için 2 günlüğüne geldiğimiz Londra'da Mondihome markamızın İngiltere'deki ilk mağazasının açılışını da gerçekleştirdik. TC Londra Başkonsolosumuz sayın Bekir Utku Atahan, YK başkanımız Yusuf Öksüzömer, Mondihome Genel Müdürümüz Özkan Yıldırım, Londra Ticaret müşavirimiz Abdurrahman Deniz yatırımcılarımız Ali, Barış, Özkan beyler ve kalabalık bir misafir eşliğinde mağazamızı açtık. Mondihome markamızın Londra'daki ilk mağazamızın markamıza ve yatırımcılarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

CEO Ertekin Londra Büyükelçisini de ziyaret etti

CEO Ertekin ziyareti X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Ertekin yaptığı açıklamada: "Londra’dan dönmeden önce T.C Londra Büyükelçimiz sayın Osman Koray Ertaş beyefendiyi ziyaret ederek Mondihome mağazamızın açılışı aşamasında verdikleri destek için teşekkür ettik. Ayrıca LME haftası dolayısıyla yaptığımız görüşmeler hakkında bilgi verdik." ifadelerine yer verdi.CEO Ertekin, Londra Büyükelçisini neden ziyaret etti?