CEO Ertekin: Bu da bizim eksikliğimiz olsun

Binlerce kişiyi istihdam eden, Kayseri'nin en büyük kuruluşlarından Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Alpaslan Baki Ertekin, ne için 'Bu da bizim eksikliğimiz olsun' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CEO Ertekin: Bu da bizim eksikliğimiz olsun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Binlerce kişiyi istihdam eden, sadece Kayseri’nin değil Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Erciyes Anadolu Holding’in markaları İstikbal, Bellona, Mondihome, Doku Home ve Boyser ile  Kayseri OSM Teknik Koleji arasında Eğitim Atölyesi İşbirliği protokolünde dikkat çeken açıklamalar yaptı. Faaliyet gösterdikleri 8 sektörden 5’inde Türkiye birincisi olduklarını ve iyi işler yaptıklarını belirten Ertekin, ne için “Bu da bizim eksikliğimiz olsun” dedi. 

CEO Ertekin: Bu da bizim eksikliğimiz olsun
İşte Ertekin’in dikkat çeken açıklamaları: “Aslında biz Kayseri'nin en büyük holdinglerinden bir tanesiyiz. Yaptığımız işleri çok iyi yapıyoruz ama başkanım PR'ını o kadar iyi yapamıyoruz. Bu da bizim eksikliğimiz olsun. Biz şampiyonlar ligindeyiz. Ama mütevazi şekilde gidiyoruz. Sanki Süper Lig'de oynuyor gibi gidiyoruz. İçinde bulunduğumuz sektörlerin beş tanesinde Türkiye'nin lideriyiz. Sekiz sektörde hizmet veriyoruz. Ama bu sekiz sektörden beş tanesinde Türkiye'nin birinci şirketi Erciyes Anadolu Holding'e ait. Bu ne demek? Demek ki bu sektörlerde en ileri teknoloji, en iyi altyapı, en iyi insan kaynağı bu holdingde. Ve biz her çıktığımız ortamda, her bulunduğumuz toplantıda bu kaynaklarının tamamını Kayseri sanayisinin emrinde olduğunu söylüyoruz. Bugünkü konuşmamda da sadece bunu söylemiş olayım…”