Çelik, İmpala Şaban ile buluştu!

Çelik, İmpala Şaban ile buluştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, taksi durağını ziyaret etti. Çelik, aynı zamanda İldem’de incelemeleri sırasında kahve davetini de geri çevirmedi.

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Çelik, “Hemşehrilerimizin görüşünü önemsiyor, çalışmalarımızla ilgili önerilerini dikkate alıyor, bu kapsamda da halkımız ile iç içe olmaya önem veriyoruz. Bugün de taksici ve boyacı esnafımızla bir arada oldum. Çay davetinde bulunan taksici kardeşlerimle Eski Kaleönü Erciyes Taksi Durağı'ndan "İmpala Şaban" ile başlayan muhabbetimiz şehrimizin gelişimi ile devam etti. Ardından Hunat'ta faaliyet gösteren boyacı esnafımıza selam vererek hayırlı işler temennisinde bulundum.” dedi.

Başkan Mustafa Çelik, İldem D Bölgesi’ndeki incelemeleri sırasında da kahve daveti aldı. Bu konuda da açıklama yapan Çelik, şu ifadeleri kullandı, “Bugün İldem D Bölgesi’nde 12 metre genişliğinde 2 bin 300 metre uzunluğundaki yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik.  Çalışmalarımızı balkondan takip eden Nilüfer ve Metin Karaduman çifti bize teşekkür amacıyla seslenerek kahveye davet etti. Biz de nazik davetlerine memnuniyetle icabet ederek Karaduman ailesine misafir olduk. Eve girer girmez küçük Mete’nin güler yüzü ve sevgisi bizleri karşıladı. Bir süre sohbet ettiğimiz Metin ve Nilüfer Karaduman çifti yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere teşekkür ederek kahve ikramında bulundular. Her ne kadar bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır denilse de vatandaşlarımızın sevgisi ve hatırının yeri biz de çok daha fazladır. Her zaman söylediğim gibi Kayseri’miz gönlü geniş misafirperver insanların şehri. Karaduman çiftine de misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Mete yavrumuza da Rabbimden hayırlı bir gelecek diliyorum. Biz, Mete ve Kayseri’deki tüm yavrularımızın geleceği ve halkımızın da refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”