Çamur isyanı: 'Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz...'

İyi Parti Akkışla Belediye Başkan Adayı Osman Türk Akkışla ilçesi Akin mahallesinden iktidara seslendi. Türk: 'Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz?' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çamur isyanı: 'Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz...'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Akkışla Belediye Başkan Adayı Osman Türk Akkışla ilçesi Akin mahallesinden iktidara seslendi. Türk: 'Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz?' dedi.

Osman Türk Akin mahallesinde bulunan toprak yolun işlek bir yol olduğunu ve yoldan araçların geçtiğini ancak yola ne bir asfalt ne bir parke döşenmediğini vurguladı.

Osman Türk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Akkışla Belediyesi, Sayın Akkışla Belediyemizin Başkanlığı görmüş olduğunuz üzere 5 yıldır iktidarda yer alan aslında 28 yıldır tüm Türkiye’mizin iktidarında yer alan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir belediyesi 5 yıldır da burada Akin mahallesinin en işlek caddesindeyiz ve hala asfaltı dahi görememiş bir mahalledeyiz. Ve bu yol sürekli vatandaşlar tarafından kullanılan bir yol. Akkışla’yı Kayseri’mizin atmışsınız bir ucuna, tanımıyorsunuz, bilmiyorsunuz. Sorsak doğalgaz getirdik diyorsunuz ama 28 yıldır iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisinin Belediyesi görmüş olduğunuz gibi vatandaşa gönül belediyeciliği yapıyoruz derken çamurun içinde bırakıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bu memleketin çocuğu, bu memleketin yavrusu, bu memleketin insanına hiç mi değer vermiyorsunuz? Hiç mi bu insanlara birazcık da olsa yaptığınız gönül belediyeciliğinde ufacık da olsa şuraya bir parke taşı getirip de mi döşettiremediniz? Mahalle mahalle, kapı kapı taş gönderiyorsunuz ya. Bir ana caddeye, bir işlek yola geldiği zaman bizim içimiz acıyor. Akin mahallesindeyim. Akin mahallesinin sorunları ile karşınızdayım. Bir belediye başkan adayı olarak Osman Türk olarak Türkmen diyarının bir evladı olarak sizi böyle bir çamurun içerisinde bırakanlara karşı geliyoruz, geliyorum. İnşallah hepinizin yüzü gülecek. Sizler her şeyden önce birer insan evladısınız. İnsana değer verildiği gibi hareket edilmesi gerekir. Ama sizler değer vermiyorsunuz. Verdiğiniz değer bu."

Çamur isyanı: 'Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz...'