Çalıksoy, kime ve neye kızdı: Hakaret ve yalan yağdıran, nara atan bir laf grubu var!

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy'dan dikkat çeken tepki: Bu şehirde her şeyi kendileri yapmış gibi nara atan, başkasının yaptıklarını silip atmaya çalışan, göstermemek için birbirleriyle yarışan bir laf grubu var.

Çalıksoy, kime ve neye kızdı: Hakaret ve yalan yağdıran, nara atan bir laf grubu var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, iktidarın bazı programlarına katılan milletvekilleri ve sonrasında yaşanan bazı tartışmalarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Çalıksoy, “Seçim öncesi her türlü iftirayı, yalanı kendilerine çadır yapanların, seçim sonrası çadır tiyatrosu programlarını, o programlara bir kısım katılımları da elbette ki ibretle izliyoruz. Siz o programlarda dahi muhalefeti istediğiniz gibi eleştireceksiniz, istediğinizi söyleyeceksiniz biz de karşınıza geçip, kürsüden yalanlara tek kelime etme fırsatı bulamadan dinleyeceğiz öyle mi!” dedi.
Çalıksoy: Hakaret ve yalan yağdıran, nara atan yarışan bir laf grubu var!"İBRETLE İZLİYORUZ..."
İYİ Partili Mustafa Çalıksoy, “İktidarın ‘programları’ ve bu programlara katılımlara dair...” başlıklı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 
Biz bu şehirde hep birlik ve beraberliği savunduk. Kayseri'nin menfaatleri için ortak paydada buluşmayı savunduk. Şehrin geleceği, insanımızın refahı için ayrılıkları gayrılıkları bir tarafa bırakarak, mücadele etmeyi savunduk. Ancak karşımızda açılışta, düğünde, dernekte eline geçen her fırsatta mikrofonu alıp, kinle, nefretle hareket eden, kendi gibi düşünmeyenlere hakaret ve yalan yağdıran bir yapı var. Bu şehirde her şeyi kendileri yapmış gibi nara atan, başkasının yaptıklarını silip atmaya çalışan, göstermemek için birbirleriyle yarışan bir laf grubu var. Mesele düğünde dernekte bir araya gelmek değil! Elbette gelinir. Ama biraraya gelinince dahi konuşmalarda saygı yoksa, o hırs, kin, nefret dili varsa burada sorun var demektir. O yüzden seçim öncesi her türlü iftirayı, yalanı kendilerine çadır yapanların, seçim sonrası çadır tiyatrosu programlarını, o programlara bir kısım katılımları da elbette ki ibretle izliyoruz. Siz o programlarda dahi muhalefeti istediğiniz gibi eleştireceksiniz, istediğinizi söyleyeceksiniz biz de karşınıza geçip, kürsüden yalanlara tek kelime etme fırsatı bulamadan dinleyeceğiz öyle mi! Sahnede hem çalacaksınız hem de istediğiniz gibi oynayacaksınız öyle mi! Siz önce aynaya bakın, o dilinizi, üslubunuzu, yıllardır bitmeyen o ayrıştırıcı tavrınızı değiştirin. Her ortamı, Devlet gücüyle, bu milletin her birinin vergileriyle elde ettiğiniz her fırsatı siyasete bulaştırmaktan siyasete, değerleri acımasızca alet etmekten, sizin gibi düşünmeyenleri o programlarda linç etmekten, fırsatçılık yapmaktan hele bir vaz geçin gerisi bu şehir için elbette gelir. Kimse merak etmesin...