Çalıksoy: AKP, dombra eşliğinde zam şov yapıyor!

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Vatandaşın yaşadığı sorunlara vurgu yapan Çalıksoy, 'Zam yüzyılı sürüyor. AKP yine dombra eşliğinde zam şov yapıyor' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çalıksoy: AKP, dombra eşliğinde zam şov yapıyor!

İYİ Parti'nin Kayseri Talas İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, ekonomide yaşanan sorunlara dikkat çekerek, AK Parti iktidarına tepki gösterdi. “Zam yüzyılı sürüyor. AKP yine dombra eşliğinde zam şov yapıyor. Her gün her şeye zam geliyor” diyen Çalıksoy, “Ekmeğe zam, suya zam, benzine zam, mazota zam. Hayatın her alanına zam. Vergi iktidarı, yükü vatandaşa yıkarken, vermiş gibi yapıp, katbekat geri alıyor. Seçim öncesi her şeyi dış güçlere yıkan, düşman arayan vergi ve zam iktidarı AKP, seçim bitince dış güçleri de unuttu, hatta şimdi de dış güçler dediklerine tutundu! AKP, seçim bitti, halkın unuttu” dedi.
Çalıksoy: AKP, dombra eşliğinde zam şov yapıyor!
HANİ NEREDE UÇURMALARIMIZ, FAİZE, ZAMLARA MEYDAN OKUMALARINIZ
“İktidarın, bitmeyen U dönüşleri havada uçuşurken, vatandaş ise kan ağlıyor, geçinemiyor” ifadelerini kullanan İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, iktidara tepki göstererek, Emekli feryat ediyor, işçi isyan ediyor, çiftçi tükeniyor, genç beyinler ülkeyi terk ediyor. Yetmedi mi algı oyunlarınız? Yetmedi mi vatandaşın umutlarını çaldığınız? Bu halk kimseye vermediği desteği yıllardır size verdi. Hani nerede uçurmalarımız, faize, zamlara meydan okumalarınız? Ne yazık ki elde var boş laflarınız, çokça da yalanlarınız! Bu zam, vergi ve faiz iktidarına karşı halkın sesi olmaya, dertleri gündeme taşımaya, gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Bu halk sahipsiz değil. İYİ'ler her zaman var” şeklinde konuştu.