Büyükkılıç'tan seçim açıklaması: Seçim var, doğru ama…Hesaplarda biz yokuz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, beraberindeki ilçe belediye başkanları ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Büyükkılıç ziyarette Koronavirüs rakamlarından seçim tartışmalarına kadar dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Büyükkılıç'tan seçim açıklaması: Seçim var, doğru ama…Hesaplarda biz yokuz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ziyarette Koronavirüsle mücadele konusuna dikkat çeken Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin huzuru, birliği ve beraberliğinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.
“VAKA SAYISI İLE YAPILAN TEST SAYISI YÜZDE 15’LER SEVİYESİNDE”
Kayseri’de aşı olmayanların sayısının Kayseri’de 180 binler seviyesinde olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “İyi bir noktaya gidiyoruz. Vaka sayısı ile yapılan test sayısı yüzde 15’ler seviyesinde. Bu yeter mi? Yetmez. Bilim adamlarımıza inanarak, aşılarımızı mutlaka yaptıralım, pişman olmayanlım. Aşı olmayı ihmal etmeyelim, tavsiye edelim. Ön yargılı olmayalım. Aşımızı olalım. Ben de bir doktor olarak aynı zamanda tüm aşılarımı oldum” ifadelerini kullandı. 
"SEÇİM VAR, DOĞRU AMA..."
Son günlerde sahada yoğun çalışma yapıldığı ve bu çalışmaların erken seçimin habercisi olup olmadığı yönündeki sorulara da yanıt veren Büyükkılıç, “Seçim için çalışmak bizim felsefemizde olmaz. Bir vebal duygusuyla,  anlayışıyla çalışırız” dedi. Büyükkılıç,  “Seçim hep konuşulur. Ama seçim var, doğru  zamanında seçim var” diyen Başkan Büyükkılıç, “Biz seçimden sorumlu değiliz. Biz çalışmaktan sorumluyuz. Bulunduğumuz süre içinde hakkını vermekten sorumluyuz. Onun dışındaki hesaplarda biz yokuz” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN