Hazır E-ticaret Paketi Avantajları, Neden Hazır E-ticaret Paketi Kullanmalısınız?

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişiler genellikle hazır e-ticaret alt yapıları, açık kaynak kodlu yazılımlar ya da e-ticaret sitesi yazdırma yöntemlerini tercih ederek online mağazalarını hayata geçirmektedir.

Hazır E-ticaret Paketi Avantajları, Neden Hazır E-ticaret Paketi Kullanmalısınız?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

E-ticaret sektörüne adım atmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk olarak e-ticaret sitesi kurması gerekmektedir. Çünkü internetten satacağınız ürün ve hizmetleri sergileyeceğiniz bir online mağazaya ihtiyacınız bulunmaktadır.

 

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişiler genellikle hazır e-ticaret alt yapıları, açık kaynak kodlu yazılımlar ya da e-ticaret sitesi yazdırma yöntemlerini tercih ederek online mağazalarını hayata geçirmektedir. Fakat hazır e-ticaret paketleri diğer e-ticaret sitesi kurma yöntemlerine nazaran az maliyetli olduğu için günümüzde birçok kişi ve işletme bu yöntemi tercih ederek e-ticaret sitelerini kurmaktadır.

 

Hazır e-ticaret paketleri hakkında bilgi almak isteyen kişiler için hazırladığımız Hazır E-ticaret Paketi Avantajları, Neden Hazır E-ticaret Paketi Kullanmalısınız adlı bu yazımızda sizlere e-ticaret paketleri ve avantajları hakkında bilgi vereceğiz.

 

Hazır E-ticaret Paketi Nedir?

 

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve işletmeler için bir yazılım firması tarafından geliştirilen ve bir e-ticaret firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklerle donatılan yazılımlara e-ticaret alt yapısı denmektedir.

 

Hazır e-ticaret paketleri ise e-ticaret alt yapılarının belirli özellikleri içerisinde bulunduran paketler halinde satılmasıdır. Hazır e-ticaret paketi fiyatları genellikle paket içerisinde yer alan özelliklere ve entegrasyonlara göre farklılık göstermektedir.

 

E-ticaret sitesi kurarken hazır e-ticaret paketlerini tercih etmek işletmelerin birçok avantajdan yararlanmasına olanak sağlamaktadır. Gelin şimdi hep beraber bunlara göz atalım.

 

Domain ve Hosting İçin Ücret Ödemezsiniz

 

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişiler e-ticaret sitesi yazdırma ya da açık kaynak kodlu yazılımlar ile sitelerini kurdurmak istediklerinde domain ve hosting satın almak zorundadır. Özellikle e-ticaret siteleri için kullanılması gereken hostinglerin profesyonel olması gerektiği için bu yöntemlerde işletmelerin maliyetlerinin arttığını söylemek mümkündür.

 

Hazır e-ticaret alt yapılarını tercih eden işletmelerin ise domain ve hosting masrafları bulunmamaktadır. Çünkü e-ticaret paketleri içerisinde domain ve hosting sizlere hediye edilmektedir.

 

Anında Satış Yapmaya Başlayabilirsiniz

 

E-ticaret ile internetten ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler genellikle hızlı bir şekilde sitelerini kurmayı istemektedir. Fakat e-ticaret sitesi yazdırma ve açık kaynak kodlu yazılımlarda bu sürecin uzadığı bilinmektedir. Çünkü bu yöntemlerde ya sıfırdan bir site yazılmakta ya da sitenin işletmenizin ihtiyaçlarınıza göre geliştirilmektedir.

Hazır e-ticaret paketleri ise e-ticaret firmalarının tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan alt yapılar olduğu için e-ticaret paketlerini tercih eden işletmeler belirli özelleştirme ve ürün yükleme işlemlerini tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde satış yapmaya başlamaktadır.

Daha Güvenlidir

 

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişilerin en önem vermesi gereken konulardan biri güvenliktir. Çünkü her e-ticaret firması müşterilerinin güvenli bir platformdan alışveriş yapmasını sağlamalıdır.

Açık kaynak kodlu yazılımlar ve e-ticaret sitesi yazma gibi yöntemler tercih edildiğinde e-ticaret sitenizde belirli güvenlik açıkları gözden kaçırılabilmektedir. Fakat e-ticaret paketlerini tercih ettiğiniz zaman e-ticarette güvenliği sağlayan birçok sertifika ve özellikten yararlanmanız mümkündür. Kısacası hazır e-ticaret paketleri e-ticaret sitenizin daha güvenli olmasını sağlamaktadır.

7/24 Müşteri Desteğinden Yararlanabilirsiniz

E-ticaret sitesi kurma sürecinde kişi ve işletmelerin belirli yardımlara ihtiyacı bulunmaktadır. Özellikle açık kaynak kodlu yazılımlarla e-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin tek yardım alabileceği kaynaklar kütüphanelerdir. Fakat hazır e-ticaret paketlerini tercih eden kişi ve işletmeler Ticimax’dan 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz destek alabilmektedir. Sizler de e-ticaret sitesi kurarken yardıma ihtiyacınız olabileceğini düşünüyorsanız hazır e-ticaret paketlerini tercih edebilirsiniz.

Anlaşmalı Sanal Pos Komisyon Oranlarından Yararlanabilirsiniz

E-ticaret ile internetten ürün satan işletmelerin tahsilat gerçekleştirebilmeleri için sanal poslara ihtiyacı bulunur. Genellikle sanal pos anlaşmaları yapan işletmeler belirli komisyon oranları ile çalışır. Açık kaynak kodlu yazılımlar ve e-ticaret sitesi yazdırma yöntemleri ile e-ticaret sitelerini kuran firmalar genellikle sanal pos firmalarının genel komisyon oranları ile çalışma fırsatı bulur fakat hazır e-ticaret alt yapılarını tercih eden işletmeler indirimli sanal pos komisyon oranlarından yararlanarak sanal pos anlaşması yapabilir. Sizler de e-ticaret sitenizi kurarken hazır e-ticaret alt yapılarını tercih edebilir ve anlaşmalı komisyon oranları ile çalışma fırsatı bulabilirsiniz.

İndirimli Kargo Seçeneği

E-ticaret sitenizi hazır e-ticaret paketleri ile kurduğunuz takdirde e-ticaret alt yapı sağlayıcısı olan firmanızın indirimli kargo anlaşmalarından yararlanabilirsiniz. Çünkü günümüzde birçok e-ticaret alt yapısı sağlayıcısı müşterilerinin memnuniyetini kazanmak için kargo firmaları ile anlaşma yapmakta ve e-ticaret firmalarının bu fiyatlar ile gönderim yapmasına olanak sağlamaktadır. Sizler de e-ticaret sitenizi kurarken Ticimax gibi hazır e-ticaret alt yapılarını tercih edebilir ve böylece indirimli kargo fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Eğitimler

Ticimax hazır e-ticaret paketlerini tercih ederek e-ticaret ile ilgili olan birçok eğitime ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz. E-ticaret eğitimleri sayesinde kendinizi e-ticaret alanında geliştirebilir ve böylece site yönetimi, e-ticaret süreç yönetimi, SEO vb. alanlarda kendinizi geliştirerek e-ticaret sitenizi kendiniz yönetebilir ve işinizi geliştirebilirsiniz.

Ücretsiz Modüller

E-ticaret firmalarının satışlarını arttırabilmeleri için birçok e-ticaret modülüne ihtiyaçları bulunmaktadır. Açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapılarını ve e-ticaret sitesi yazdırma yöntemlerini tercih ederek e-ticaret sitelerini kuran işletmeler genellikle modüllerini dışarıdan satın almaktadır. Bununla beraber diledikleri takdirde bir yazılımcı ile çalışarak modül geliştirebilmektedir.

Ticimax hazır e-ticaret paketlerini tercih eden işletmeler ise e-ticaret sitelerini yönetebileceği birçok modüle ücretsiz bir şekilde ulaşabilmektedir.

Ticimax Hazır E-ticaret Paketlerini Keşfedin

E-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız sizler de Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih edebilir ve e-ticaret paketleri içerisinde yer alan modüller sayesinde e-ticaret süreçlerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Ticimax demo talep formunu doldurarak e-ticaret alt yapılarını 15 gün boyunca deneyebilir ve deneme süresinin ardından e-ihracatta Ticimax ile doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Instagram, Youtube, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarından takip edebilir ve e-ticaret ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.