Bu köy Kayseri'de kurulacak…

Kocasinan Belediyesi, Çocuk Köyü Projesi ile şehirde kaybolan çocuklara nefes aldıracak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu köy Kayseri'de kurulacak…

Kocasinan Belediyesi, çocuklara yönelik önemli bir projeyi hayata geçirecek. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar projenin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Şehir hayatında kaybolan çocukların doğal hayat ile buluşmalarını sağlamak amacıyla başlatılacak olan Çocuk Köyü Projesi, çocuklara özel bir alan sunmayı hedefliyor. 

Bu köy Kayseri'de kurulacak…

Çocuk Köyü Projesi, içerisinde birçok farklı aktivite alanını barındıracak. Bunlar arasında kütüphane, çiftlik, oyun kulübü, sera, lokanta, oyun sokağı, piknik adası, atölyeler, pazar alanı, tarım atölyesi, meslek atölyesi gibi çocukların ilgisini çekecek ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak alanlar bulunacak.

Proje ile çocuklar sıkıcı şehir hayatından uzaklaşarak doğal yaşamdan deneyimler kazanacak. Çocuklar, Çocuk Köyü'nde hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri birçok aktivite ile keyifli zaman geçirecekler.

Kocasinan Belediyesi'nin bu projesiyle, çocukların gelişimine katkı sağlamak ve şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmalarını sağlamak istiyor.

Bu köy Kayseri'de kurulacak…