Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?

Kayseri'de bahar temizliğinde dikkat çeken tablo. KİGDER, sanayi atıkları ve hayvan ölümleriyle gündeme gelen bölgede gönüllü temizlik çalışması yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KİGDER, Kayseri’de 'bahar temizliği' farkındalık etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Koramaz Vadisi’nde 150 kişinin katılımıyla farkındalık oluşturan dernek bu yıl da deprem nedeniyle ertelediği temizlik çalışmasına devam etti.
Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?

KİGDER yönetimi ve gönüllüler, Koramaz Vadisi'nin ardından bu yıl da Hürmetçi Sazlığı'nda çevre duyarlılığı için harekete geçti ve yine çevreyi korumak, farkındalık oluşturmak için kolları sıvadı. 

Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?

Kısa adı KİGDER olan Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği, Kayseri’de hafta sonu bahar temizliği yaptı. KİGDER 'yaşanabilir bir dünya için el ele' sloganıyla geleneksel bahar temizliğini bu yıl da, Hürmetçi Sazlığı’nda yaptı. Gönüllüler, sazlıkta çöpleri tek tek topladı. 

Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?

ÇEVREYE ATILAN ÇÖPLERİ TOPLADILAR
Temiz bir çevre ve gelecek nesillere sağlıklı yarınlar bırakabilmek için bu sene Hürmetçi Sazlığı'nda örnek bir çalışmaya imza aran KİGDER yönetimi, gönüllülerle birlikte Hürmetçi Sazlığındaki çöpleri toplayıp, poşetledi. İnşaat atıklarından plastiklere kadar çevreye atılan çöpler ise dikkat çekti.
Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?

KARAOĞLU'DAN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Diğer yandan KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu da temizlik çalışmasına destek verenlere teşekkür etti. Karaoğlu, açıklamasında "Dün yine çok anlamlı bir farkındalık çalışmasını tamamladık. Öncelikle bu sorumluluğu yüklenen, başkanlığını yapan, dernek üyemiz, hocamız sayın Ayla Koçer’e, yönetimimize, dernek üyelerimize, Hacılar Belediyesine, Kayseri Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne, Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne, Erciyes İzcilik ve Gençlik Derneği'ne, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Uzunlu’ya, Tohumluk Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Nilüfer Bıçakçıoğlu'na, Antalya Doğa Sporları GSKD Başkanı Turgut Oral'a ve gönüllülerimize teşekkürü borç bilirim" ifadelerini kullandı.

Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?Bu çöpler, Kayseri'de bakın nereden çıktı?